luk_gda Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Ja w xfishu kupuje, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam mam takie pytanie koledzy wiecie gdzie jest spory wybór keitechow ? W przystępnej cenie ? Może być sklep internetowy lub stacjonarny np w Warszawie, potrzebuje spory zapas zrobić.A aledrogo ? Ja kupuję tam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 Witam,robię troszkę porządki w torbie z gumami okoniowymi,chce popakować je w duże pudła.I teraz pytanie,czy kaitechy można mieszać z innymi kolorami,i czy można je przechowywać w pudełku bez fabrycznego szczelnego opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 22 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2020 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/18944-gumy-keitech/?hl=keitechhttp://jerkbait.pl/topic/46621-przechowywanie-gumowych-przyn%C4%99t/?hl=keitech#entry2121954 Edytowane 22 Września 2020 przez Krzysiek Rogalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Zamierzam zamówić sobie główki jigowe sasame, do Easy Shinner 2 i 3" jaki rozmiar haka wybrać?2 cale - główka jigowa na haku #43 cale - główka jigowa na haku #2 Będzie dobrze? Na chwile obecną nie mam ani gum, ani główek jigowych aby sobie dopasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Squidward Opublikowano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 (edytowane) Tak, ja używam właśnie hakow w rozmiarze 2 i 4, ewentualnie możesz jeszcze dobrać rozmiar mniejszy może się przydać. Krótszy hak, okoń bez problemu półyka całą przynętę, a guma na krótszym taki będzie lepiej pracować Edytowane 5 Listopada 2020 przez Squidward Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Kolory na dużych głębokościach . Fajny materiał nie tylko o Keitech'ach . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Który z kolorów Keitech w wodzie delikatnie trąconej ( a także w dni pochmurne) najbardziej Wam się sprawdził ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Witam Do rozważenia LT 05 , LT 52 , LT 22 , LT 26 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi