blackfury Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 (edytowane) Cześć, mam pytanko na szybko. Zamawiam troszkę zabawek na okonki, ale jestem zielony w temacie. Jakimi rozmiarami haków uzbrajacie Keitechy Easy Shiner 2 cale ? 6 Kamatsu microjig Edytowane 4 Lipca 2018 przez blackfury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 4 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2018 Wielkość zastosoawanego haka jest zależny gramaturą główki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2018 Zamówiłem z hakiem nr 4 na główkach 3-6 gram. Zobaczymy co z tego wyjdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Dzięki za podpowiedzi, sprawdziło mi się to co mówiliście. Robię kolejne zamówienie, tym razem na Keitechy Easy Shiner 3 cale. Podpowiedzcie jaką wielkość haka do nich stosujecie. Ja celowałbym w 2/0, dobrze kombinuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Za duży, max 1/0 a lepiej 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Zdecydowanie 1 bardziej optymalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Panowie, w którym sklepie internetowym jest największy wybór keitechow 3" w dobrych cenach? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Panowie, w którym sklepie internetowym jest największy wybór keitechow 3" w dobrych cenach? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu TapatalkaDuzers. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Duzers.Widziałem, ale kolory najlepsze niedostępne... Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Jakie główki stosujecie do keitechow 3" żeby kołnierzyk nie niszczył gumy. Nie mogę nigdzie znaleźć główki 1/0 bez kołnierza. Do 2" z hakiem 2-4 są bez kołnierza główki ale 1/0 do 3" ciężko mi znaleźć. Poda ktoś linka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Ja stosuje haki 4-2, 1/0 to moim zdaniem za duży. Okonie nawet małe łykaja po samą główkę takiego kajtka 3". Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) to do 3" dajesz hak 2 ?ja zbroje wg. starej szkoły. Hak wystaje na połowie przynęty, gdzie już nie pracuje. Ale sprubuje dać nr 2 Edytowane 24 Września 2018 przez Gnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Tak Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Używajcie trójkątnych główek phoenixa,nie niszczą gumek i dobrze trzymają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bNd Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 to do 3" dajesz hak 2 ?ja zbroje wg. starej szkoły. Hak wystaje na połowie przynęty, gdzie już nie pracuje. Ale sprubuje dać nr 2Musaga ma mały kołnierz , i zawszę dobrze podkleić hak klejem wtedy najmniej się niszczą , ta guma rwie się strasznie lak okoń ją przekrąca na haku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Jakie główki stosujecie do keitechow 3" żeby kołnierzyk nie niszczył gumy. Nie mogę nigdzie znaleźć główki 1/0 bez kołnierza. Do 2" z hakiem 2-4 są bez kołnierza główki ale 1/0 do 3" ciężko mi znaleźć. Poda ktoś linka ?Mikado (seria Jaws) czy Dorado robią w rozsądnych pieniądzach główki w tych rozmiarach z drucianym zaczepem, bardzo dobre rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Główki te owszem dobrze trzymają, natomiast ich wadą jest to, że trzeba mieć opanowane zbrojenie i wyczucie, aby zrobić to właściwie za pierwszym razem, bo poprawki nie wchodzą w grę, zaczep zniszczy gumę, Warto czasem ten zaczepik trochę przyciąć cążkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Najlepiej kleić do główki. I tak są na tyle słabe, że przekładnie nie ma sensu, bo będzie zjeżdżać. Klej jest panaceum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Też staram się nie "ruszać " ich już z haka. Najważniejsze aby były dobrze osadzone w centralnym punkcie. Najlepiej założyć gumę i do kompletnej dewastacji nie ruszać jej z główki. Poźniej jak już się sama zacznie ściągać po prostu wymienić na nową i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 12 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2018 Ja kleje. Nie zjeżdżają do urwania całej przynęty, albo odcięcia przez zębatego. Bez kleju albo specjalnych główek, te przynęty maja żywotność kilkunastu rzutów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Ktoś kiedyś napisał że na zwykłe główki bez kołnierza nawijał troszkę nitki i obsmarował trochę super glue.Zostawała chropowata powierzchnia na nitce i dobrze trzymała gumki tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Panowie do Easy Shinera 3" hak 1 nie za mały? Czy wybrać 1/0 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Zdecydowanie 1 ,nawet 2 wystarczy :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Jak już pytam to do ES 4" jaki hak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
count_martin3z Opublikowano 15 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 3/0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi