tzienkiewicz Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Czy firma scierra jeszcze istnieje? Www. scierra.com milczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 https://www.facebook.com/share/p/ne9aD6iuHsDv3wRo/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz199 Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 hej,Wydaje się, że Scierra może już nie istnieć. Ich strona internetowa milczy totalnie. No cóż, sprawdziłem trochę i wydaje się, że Scierra może już nie istnieć. Ich strona internetowa www.scierra.com milczy totalnie, co jest dość podejrzane. Nie mogę znaleźć żadnych aktualnych informacji o nich. Może to oznaczać, że firma zakończyła działalność albo mają jakieś problemy. Szukam dalej, może ktoś coś wie na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 hej,Wydaje się, że Scierra może już nie istnieć. Ich strona internetowa milczy totalnie. No cóż, sprawdziłem trochę i wydaje się, że Scierra może już nie istnieć. Ich strona internetowa www.scierra.com milczy totalnie, co jest dość podejrzane. Nie mogę znaleźć żadnych aktualnych informacji o nich. Może to oznaczać, że firma zakończyła działalność albo mają jakieś problemy. Szukam dalej, może ktoś coś wie na ten temat.A czytałeś komentarz pod linkiem, który wrzuciłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Dzień dobry Firma Scierra została przejęta wraz z właścicielem Svendsen Sport przez Pure Fishing. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2024 Chyba istnieje bo zwrócili środki do sklepu a skleo do mnie za cieknąca piankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi