homax Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Ukleje mają swój wątek, niech i leszcze zasłużą się dla jerkbaita.. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Ajajaj smażony leszcz pyycha , ,tak mówią dziadki z gruntem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Ajajaj smażony leszcz pyycha , ,tak mówią dziadki z gruntem Wędzony to jest dopiero to 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Wędzony to i z Wisły dobry.Nic nie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Ukleje mają swój wątek, niech i leszcze zasłużą się dla jerkbaita..Gratulacje . Jakim sprzętem złowiłeś tą łopatę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 21 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Kijek Batson,na muchowym blanku od TomaszaS 793, czyli z muchówki #3. Vanquish C2500SHG, YGK pe0,4 Fluoro 0,14, Główka 0,6g i filletowy robaczek 5cm od któregoś z kolegów "Twórców".. Czyli dość grubo w sumie bo to na Wisełce naszej kochanej.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 (edytowane) Z wysypką tarłową się nie liczy heheh???? W tym okresie nawet na 10 cm gumy walą. Czekam na takie łopaty złowione z premedytacją w lipcu lub sierpniu???? Edytowane 21 Marca 2024 przez krakus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Z wysypką tarłową się nie liczy heheh W tym okresie nawet na 10 cm gumy walą. Czekam na takie łopaty złowione z premedytacją w lipcu lub sierpniuTo się nie doczekasz . Zdarza mi się je łowić w okresie letnim, ale podleszczaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 (edytowane) 60taczek.. bez wysypki.. Edytowane 27 Marca 2024 przez homax 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Może samica, Sławku?Mała głowa i duży brzuch ???? oraz brak wysypki ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Myślę że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 60taczek.. bez wysypki..Patrząc na brzuch, można wywnioskować że to samica. A u tych wysypka nie występuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 27 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Ja to wiem.. Ale miałem zarzut przy poprzednim że z wysypką i że się nie liczy... i takie tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 A ja mam pytanie do fachowców od leszczy.Ryby mam zaczepione w okolicy pyska (najczęściej pod wargą dolnej szczęki lub od zewnątrz górnej wargi. Używam aromatyzowanych gumek do 5cm turlanych z prądem. Rzadko natomiast przynęta jest w środku pyska. Az zacząłem się zastanawiać, czy ja ich po prostu nie podhaczam. Brania to najczęściej miękki, rosnący opór. Jesiennych "strzałów" takich jak lechy lubią serwować jesienią na spławiane sandaczowe gumy mam mało. Jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Nie zawsze mam strzał, o którym napisałeś. Częściej delikatne wciągnięcie jiga i branie widać na wklejce. U mnie zapięte o ile pamiętam w 100 % standardowo, wewnątrz pyska za dolną lub górną wargę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 Nie mam Pawle zdjęć w tym telefonie, ale kiedyś w maju miałem strzały leszczy w wobler i były zapięte tak, jak mówisz, ale jestem przekonany, ze były to leszcze „odganiające” przynętę, a nie „żerujące”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 27 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2024 60taczek.. bez wysypki..Sławku, czyżby woda na Wiśle pozwalała łowić z sukcesem w miejscu, gdzie kilka lat temu razem lowilismy? ???? Żeby nie było - nie wybieram sie, bo wyjechałem na święta ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 28 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2024 Sławku, czyżby woda na Wiśle pozwalała łowić z sukcesem w miejscu, gdzie kilka lat temu razem lowilismy? Żeby nie było - nie wybieram sie, bo wyjechałem na święta Nie Paweł. Wczoraj to nie to miejsce. Był południowo wschodni wiatr 7 m/s... Tam by mi łeb urwało Prawy brzeg tym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milczacy Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Wiślane leszcze, to są nieprzewidywalne... Ja rozumiem, na jakąś małą tantę, czy innego robalka puszczonego z nurtem... ale mnie już się zdażało złowić leszcza na Wiśle na ripperki, i to nie tylko w okresie tarłowej agresji - normalnie zapięte wewnątrz pyszczka. A wczoraj - prawilne walnięcie w prowadzoną przy dnie cykadkę 3 cm. I całkiem sensownie ta ryba ciągała linkę... myślałem że mam klenia co najmniej z pindziesiont! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi