UncleZin Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Otwieram, huknęło aż ucho zabolało 1o2waga nieznana 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 22 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 Dorzucę i swojego z lutego, grube 102cm. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Z porannego, pierwszomajowego brodzenia w mazowieckiej rzece. Planowałem połowić bolenie, ale te pomimo fajniej pogody nie były zupełnie aktywne, stąd wybrałem drugi zestaw z nastawieniem na szczupaka. Okazało się to dobrym wyborem. Ryba w bardzo dobrej kondycji, szybko wróciła do wody. Drugi raz z rzędu otwieram sezon konkretnym (jak na nasze rzeczne realia) szczupakiem z brodzenia Pozdrawiam, życząc połamania i udanej majówki Adam W. (Wacha) 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 2 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2024 Córa przyniosła szczęście , dwa lepsze z 5szt 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Kilka lepszych 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Tak okoliczne rybki a było dobrze sporo brań ryby raczej tam gdzie zaczynają odbijać rośliny . Głównie w gumy 20cm . Te ze zdjęć z 2 sesji popołudniowych wczoraj i dziś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Nie wiem czy dobry wątek ale dodam link tutaj https://g.pl/news/7,188150,30968400,ten-szczupak-przejdzie-do-historii-polskiego-wedkarstwa-podczas.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasieka Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Jedyny przyzwoity (94cm) jakiego udało mi się na rozpoczęciu sezonu trafić.Uderzył jak na tej wielkości rybę całkiem niemrawo w Slidera 12 Red Wake, rzecz jasna od Salmo. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Szczupaki łowię tylko w maju w tym roku jest się czym pochwalić 116 i 104 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 duża woda, duża guma, duża ryba ... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UncleZin Opublikowano 30 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 (edytowane) Fajne rybki sprzed 2-3dniJa i moj wierny kompan, tato - a moze to ja jego kompanem jestem, sam juz nie wiem Duzo ryb mniejszych, duzo spadkow, kilka fajnych ryb spielo sie pod lodka - jak zwykleKilka bonusow w postaci okoni 40+ i fajnego sandala, okres ochronny co prawda w DK obowiazuje od 1 maja do 1 czerwca, ale szukamy szczupakow, sandal byl tak glodny, ze nie przeszkadzal mu tytan, to mi sie podoba. T/ Edytowane 30 Maja 2024 przez TommyW 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Kolega znad Kisajna i Darginu donosi:Przez trzy tygodnie maja usadowiła się tam grupa pseudowedkarzy. Wyciągnęli i zberetowali ca 170(!) szczupłych, największy 122cm.Mam dwa zdjęcia z rybami i facjatami, ale los ryb jest wiadomy więc nie wstawiam. Jeden używa łódki Ciernik.Wydawało mi się, że do ludzi już dotarło, że beretowanie wszystkiego czy nawet połowy jest bez sensu. Myliłem się bardzo. Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 (edytowane) Największy do tej pory z tego roku 113 11,1 kg A tu jej mniejsza koleżanka 105 Edytowane 4 Czerwca 2024 przez karkoszek 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 9 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2024 2h czasem dają dużo radości ???? z rączki, na jerki. Największy na Jarka Chomy buldożer jc swimbait 25 cm ???? 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Grubaski ???? urlopy tak szybko się kończą, dobrze, że jeszcze kilka dni przed nami ???? 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 2 lepsze szczupaki ???? było też kilka ryb 70+. Wszystko na moją gumę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 Big klamoty ???? dziś największy. C&R.Bardzo rzadko zakładam kapok ale dziś fale grubo ponad 1m były ???? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 pasł się na łące 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 Dzisiaj piękny poranek, dwie godziny na wodzie. 19 brań, 11 ryb zaciętych, 9 wyjętych. Ten największy 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Wczoraj szkwał na Solinie - jachty powywracało i musiałem się posiłkować ucieczka pod brzeg - ale rybom to nie przeszkadzało - a nawet je uaktywniło mocno . Walka z mocowaniem perspektywy do livescopa - w większej części chyba jednak przegrana :/ ale mimo to coś się udało - 5 szczupaków - najmniejszy 92 kilka ładnych doprowadzeń i mocnych brań . Dzień udany . Foty kiepskie ale byłem sam… Edytowane 23 Czerwca 2024 przez Tomasz eS 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Wczoraj szkwał na Solinie - jachty powywracało i musiałem się posiłkować ucieczka pod brzeg - ale rybom to nie przeszkadzało - a nawet je uaktywniło mocno . Walka z mocowaniem perspektywy do livescopa - w większej części chyba jednak przegrana :/ ale mimo to coś się udało - 5 szczupaków - najmniejszy 92 kilka ładnych doprowadzeń i mocnych brań . Dzień udany . Foty kiepskie ale byłem sam…Graty. Czy na jeziorze nadal jest zakaz spaliny? Wrzuciłem w Googla ale materiały są częściowo nieświeże.... Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Edytowane 23 Czerwca 2024 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Nadal obowiązuje zakaz Edytowane 23 Czerwca 2024 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2024 (edytowane) Tomasz ES, wczoraj brały....potwierdzamps. to moja ręka jest poharatana, szczupak w dobrej kondycji odpłynął. Edytowane 23 Czerwca 2024 przez Tommek 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi