Dawid75 Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Kawał dobrej mamuśki! Rozumiem że to teraz na wysokiej wodzie tak?Dzięki. To ryba sprzed tygodnia. Stan na tej wodzie był normalny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 (edytowane) Weekend na Mazurkach . Royal Baits Meat zagrał pięknie . Edytowane 1 Października 2024 przez docent1985 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 1 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2024 Zaczyna się grube żarcie. Mamusia 102cm z belly boat na żwirowni. Sprzętowo to curado dc, cast abu beast pro pike, pleciona 40lb i obrota mego wykonania long 5. Ryba siedziała na kancie przy brzegu woda około 4 metry. Super kondycja i piękna walka. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak007 Opublikowano 2 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2024 (edytowane) Może wielkościowo szału nie robi (89 cm), ale spodobało mi się jego ubarwienie - bardziej paskowane, niż cętkowane. P9140032-Quality+_same name-3.jpg Esox cisalpinus? Edytowane 2 Października 2024 przez Paszczak007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemyslaw_pajak Opublikowano 6 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2024 (edytowane) Taka oto rybka o długości 110cm skusiła się na Rickiego . Branie nastąpiło z 4 metry od łodzi. Walka była zawzięta troche odjazdów, koleczko w koło łódki . I dobre podebranie mojego kolegi. To trzepanie łbem odrazu mi uświadomiło że jest gruby metr. Ciężko go było do łódki wrzucić taki ciężki był. Szkoda że nie miałem wagi. Wędzisko karabela 25lb , kołowrotek SHIMANO Exence 4000xg że zmienioną przekładnią na PG Wysłane z mojego SM-S928B przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Października 2024 przez mr.8legs 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 7 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2024 Moje skromna życiówka z wczoraj, 88 cm. Miejscówka – „zamulona” podkarpacka zaporówka, gdzie dołek 3m jest prawdziwą głębiną. ???? Szczupak walnął w jaskółkę 14 cm w opadzie na czeburaszce 5 gr podczas bezowocnego szukania sandaczy. Sprzętowo: Pure Lure Zana, Caldia 2500 + pletka Daiwa x8 Grand #1.5 pe + fluorocarbon Ygk 0.40mm, hak offset 4/0. Pozdrawiam. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 11 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2024 A to moja skromna życiówka 87 cm.Jakoś za szczupakami rzadko latam no i tylko z brzegu, więc może to jest powodem że taki mały PB????Sprzętowo - dragon millenium, ygk x4 1,0 a na końcu zestawu dragon fatty 10cm na 7 gramowej główce. 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedin Opublikowano 12 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2024 Witam, tym razem coś grubszego na kiju , 85 cm na rattlina od Shimano , Wysłane z mojego 2306EPN60G przy użyciu Tapatalka 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2024 Jak Mariusz i Zbyszek wstawili swoje zdobycze to i ja wstawię co by się nie wyróżniać to też okolice 80cm. Chyba trzeci szczupak w tych rozmiarach. Zawsze to tylko przyłowy. Ciekawe czy kiedykolwiek uda się dorwać metrówke. Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2024 @chulo podpowiem, ale pewnie już Ci to mówili, jak łowisz na przynęty powierzchniowe, żaby czy inne tego typu, to po braniu nie zacinaj, dopiero jak poczujesz rybę możesz dociąć. Wiem że ciężko się opanować, ale to jedyny sposób na takie brania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 21 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Równy metr z Drużna. Woda niska i bardzo brudna, wiec ryby nieaktywne, tym bardziej cieszy. Wziął na Ricky the Roacha 14 cm firetiger, z obciążeniem 7 gram, na pełnym zasięgu, w okolicach resztek grążeli. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2024 Niedzielny wypad i nowa życiówka 112cm, 11kg. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2024 112cm i aż 11kg, no nieźle najedzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 26 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 112cm i aż 11kg, no nieźle najedzony11,5 dokładnie, czuć było że miał pełny brzuch ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 Mazurska KnahaSiergieja na Miesko RoyalBaits 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 No panie docęt gratulacje , ile centymetrów ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docent1985 Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 No panie docęt gratulacje , ile centymetrów ?114 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 28 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2024 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Dziwny ten sezon. U mnie dalej biorą tylko na małe. Ale dziś wpadł jakiś przecinek:Evergreen 0,5-12g, pitbull pe 0,6 i jakiś mały cieniuski shad teez slim. I … na płytkim.https://zapodaj.net/plik-3kSJ5qwv5S 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 16 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 (edytowane) Impet z jakim wjechał ten szczupak w prowadzoną w toni, na około 7 metrach przynętę, wyrwał mnie z butów. Jesień to specyficzny okres. Krótkie okresy żerowania powodują, że czasem człowiek mimo krótkiego dnia, ma już dość, biczując wodę cały dzień bez kontaktu na konkretnym spadku ciśnienia, dodatkowo łysy świeci w pełnej krasie. Nie zwiastowało to zbyt optymistycznie. Niemniej jednak kiedy znajdziesz się w odpowiednim miejscu, w odpowiedniej chwili i ryba chce, to wówczas nie ma żartów. Tu toczy się gra na śmierć i życie. A ten, może nie największych rozmiarów szczupak, chciał po prostu zabić i zrobił to tak, że na długo zapamiętam to branie. Jak to mówią, dopóki przynęta w wodzie, dopóty jest szansa na złowienie ryby [emoji106] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Listopada 2024 przez scOOtt 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid75 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 2 nocne zębacze, z dwóch różnych wypraw. 112cm stał w dołku na 3,5 metrowej wodzie nieopodal sporego spadu na głębinę. 95cm z 5 metrów pilnował wejścia z rzeki do jeziorka Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo__20 Opublikowano 17 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Wszystkie ryby to przyłowy przy sandaczach. Ryby stały w szybkim nurcie. Przynety na główkach 40-50g 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 18 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2024 Brzydkie kaczątko 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz95s Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Ważył więcej niż nie jedna metrówka, wściekły, bagnisty szczupak . 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 88cm z małej rzeczki. 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi