martek Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Witam KolegowMoze ktoś-coś o tej wodzie?? Wybieram sie latem na pare dniZ gory dziekuje=ktoś moze zna,wedkował na tym jeziorze I skrobnie pare słów w temacie PzdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Wędkowałem tam spinem z 7 lat temu, we wrześniu, nieco ponad 2 tygodnie, efekty b. słabe, trochę niedużych szczupaków, największy ok. 70 cm, przeważnie 40-60 cm, troche okoni takich 15-30 cm, z jedynym rodzynkiem 39 cm. Jedyny plus, bo jezioro nieduże, to mało wędkarzy, podobno w nocy działa czy działała ekipa lewych rybaków.Tubylec opowiadał mi, że ekipa legalna też trochę sieciuje i wyławia okołowymiarowe szczupaki i piękne garbusy. Najlepsze wyniki miałem w okolicy wyspy od strony Remienkinia do cypla na głebszej wodzie w kierunku północnym.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek85 Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Raczej słaby wybór, jak i Dowcień leżący po drugiej stronie drogi. Rzut beretem masz Wigry, osobiście tam nie łowię, ale znajomi mają fajne wyniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Raczej słaby wybór, jak i Dowcień leżący po drugiej stronie drogi. Rzut beretem masz Wigry, osobiście tam nie łowię, ale znajomi mają fajne wyniki.Z Wigier mam PB, 120 cm. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Marca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Dziekuje serdecznie Koledzy Jakby ktos cos wiecej slyszal-wiedzial o tym jeziorku prosze pisac Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 26 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2024 Jeśli interesują Cię karpiowate - sporo dużych linów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi