zorro Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Aby oszczędzić ludziom nerwów, czasu a także pieniędzy na poprawki u profesjonalistów - od dziś nie dotykam już palcem niczyich maszyn, a w szczególności zakupionych na allegrach, jebajach, na forumowej giełdzie czy gdzieniebądź (no chyba, że były to kiedyś moje nawijaki). Za te ponad 150, przerobionych w tym i zeszłym roku, "jerkbajtowych" sztuk też mocno przepraszam. Więcej tego nie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 To tak na zakończenie. Dzięki za tedeeske. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 A czemuż to Tomaszu, skąd tak radykalne postanowienie.Zawsze uważałem, że jesteś najlepszym fachowcem a Twoja wiedza o Daiwie ratuje wiele tyłków. A przede wszystkim firmowy znak Zorro jednoznacznie kojarzy się z niesieniem pomocy .Powiem tylko żal i nie, dlatego że chciałem się z jakimś kołowrotkiem w kolejce do Ciebie ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Panie Tomaszu, z wyjątkiem mojego bo ja już przecież od miesiąca piszę w tej sprawie... i nic złego nie zrobiłem. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Cygan zawinił a kowala powiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A czemuż to Tomaszu, skąd tak radykalne postanowienie.Zawsze uważałem, że jesteś najlepszym fachowcem a Twoja wiedza o Daiwie ratuje wiele tyłków. A przede wszystkim firmowy znak Zorro jednoznacznie kojarzy się z niesieniem pomocy .Powiem tylko żal i nie, dlatego że chciałem się z jakimś kołowrotkiem w kolejce do Ciebie ustawić. Robert zerknij do działu Kupie/Sprzedam tam jest ten tajemniczy pierwiastek;) Cygan zawinił a kowala powiesili Co ma piernik do wiatraka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Pierwiastek jest tam ,a gdzie jest materia ?? Może dolał ktoś OLIWY do ognia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Panie Tomaszu a czy,chociaz tak na odległosc,przez neta lub kom,to bedziesz Pan mógł dobrym słowem serwisowym poratowac????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Przykra sprawa, lecz nie mnie sądy stanowić.Z całej tej dyskusji ktoś postronny wiele zrozumieć nie jest w stanie. Wymiana zdjęć i zarzutów. W każdym razie niektóre makro konkurencji Nyny nie robią . O ile pamięć i wiadomości mam dobre wiele osób na Jerkbaicie skorzystało nie tylko z porad Tomka-Zorro. Gdzie oni teraz są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na przykład tutaj są. Nie wiem jak tamta sprawa wygląda i nie będę oceniał.Ja o Zorro mogę powiedzieć wyłącznie dobre rzeczy. Posmarował mój kołowrotek, z którym się srałem bo nówka sztuka, z wysokiej półki i szukałem najlepszego fachowca, który wie co robi, śrubek nie poomyka itd. Zrobił to za darmo, pomimo kilkakrotnych wcale nie kurtuazyjnych ofert zapłaty z mojej strony. Odesłał z tego co pamiętam też na swój koszt. Jeśli będę mógł to się Tomkowi odwdzięczę.Natomiast nie bardzo lubię odpowiedzialność zbiorową. Liczę, że - tak jak w życiu - jak Tomkowi z kimś nie po drodze (bo np. mówi, że ktoś musiał po Nim poprawiać czy w inny sposób podpada, to niech go Tomek pogoni i "serwis" dla niego zamknie. A ja bym z chęcią na warunkach Zorro dalej korzystał z Jego wiedzy i umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Z coraz większą niechęcią i niejakim obrzydzeniem, czytam co jakiś czas tego typu wątki. Wiem, mogę nie czytać, ale jeśli otworzyłem dyskusję i zacząłem czytać, to czytam do końca. Wywlekanie na publiczne forum spraw, które można przecież załatwić prywatnie, na milion różnych sposobów- polubownie lub nie. Opinie, oskarżenia, jakieś analizy, których nie można zweryfikować, ujawnianie prywatnej korespondencji, jest tylko słowo przeciwko słowu. Próby wywierania nacisku, lub zdyskredytowania- publicznego przecież, też nie sposób tego ocenić. Źle to wygląda, żywcem wyjęte z dyskusji online tanich pism hejtujących celebrytów. Zła praktyka, która niepotrzebnie spycha to forum w miejsce, w którym nie chciałbym go widzieć. Edytowane 19 Listopada 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 I tutaj też. Zorro nigdy nie zawiódł, zawsze służył pomocą wielu natrętom takim jak ja. A i ze 2-3 kręcki mam od Niego i miód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michallucek Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A ja jakom młodociany fan Zorra uważąm że pan zorro przeprowadził się na nieznaną i mało rybną miejscowość i po prostu pragnie zaszyć się jako tubylec i odnaleźdź spokój ducha w świecie rybek i wkońcu zacząć łowic ....PAnie Tomaszu wielu z nas uroniło łzy na tę wiadomość pozdrawiam serdecznie ja i tak sie kiedyś odezwę jak bedę chciał zakupić młynek w dobrym stanie przesmarowany i sprawdzony przez super fachowca pozdrawiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja też zaliczam się do tych natrętów, którzy korzystają z porad, czasami o dość pogańskiej porze Nigdy nic od Pana Tomasza nie kupiłem, ale dzięki Niemu aktualnie nie boję się rozkręcić praktycznie żadnego kręćka firmy na "D", a kiedyś uważałem, że to magia i okultyzm Co do tamtego wątku, to obiecałem się już nie wypowiadać i słowa zamierzam dotrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Ja się wcale nie dziwię,że "zorrus" sie wk.....ł i zamkną "interes". Takie sprawy to załatwia się po męsku albo na PW, a nie "wylewa farbę na stół". "I zrób tu komuś dobrze to jeszcze dostaniesz opierdol" - tak na pewno pomyślał sobie chłopak i miał już tego dosyć. Oczywiście trzymam kciuki za pozytywne załatwienie "tej sprawy" i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A ja napisze tylko, kurcze szkoda. Zorro i mnie poratował w potrzebie i złamanego grosza nie chciał, obiecałem mu przysługę w tym co potrafię i mam nadzieję, że się kiedyś odwdzięczę. Takich ludzi na forach jest bardzo mało a na niektórych nie ma ich wcale, Zorro ma wiedzę chętnie się nią dzieli, nie wiem jak jest w późnych porach wieczornych (nigdy nie korzystałem ) Ale wnętrza naszych kołowrotków zna jak mało kto.Oj szkoda by było gdyby główny forumowy serwisant zamilkł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Całkiem podobna (a niezasłużona) nagonka była niedawno pod adresem Pana Józka Leśniaka. Co to się porobiło w "państwie duńskim" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 A ja jakoś rozumiem Pan Tomasza i choć z żalem ale również przyjmuje to do wiadomości... Też czytałem wspomniany wątek i przypomina mi to pewną historyjkę z czasów studenckich: Koleżanka miała psa o wdzięcznym imieniu Zulus, który był bardzo towarzyski i łasił się do odwiedzających ten dom, szczególnie jak przy okazji coś wpadło na ząb i jak już brzuszek miał pełny to nastawiał się na pieszczoty, gdy i to zaspokajał nagle jego nogi stawały się sztywne jak z drutu poruszał się jak na szczudłach i puszczając takiego pierda, że śmierdoliło tak, że aż w oczy szczypało ,- wychodził jakby obrażony z pokoju...Zawsze wtedy żałowałem i podrzuconych smakołyków i pieszczot, a Zulus jak to Zulus,- cóż można od psa wymagać.... - przypadkowe podobieństwo jest oczywiście przypadkowe,- choć historia o Zulusie jest prawdziwa i jak widać wiecznie żywa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Na wstępie zaznaczam, że nie znam Kolegi ZORRO. Nigdy od niego nic nie kupiłem i nic mu nie sprzedałem. Nigdy nie korzystałem z Jego serwisu i dobrych rad. Jednym słowem: nie mój cyrk i nie moje małpy. Jednak szlak mnie trafia, gdy ktoś próbuje zgnoić porządnego człowieka a na dodatek wszystko jest grubymi nićmi szyte. Nie mogę uwierzyć w to, że ktoś kto przez lata poświęca swój czas i pieniądze, serwisując za darmochę setki kołowrotków, nagle staje się oszustem. Zwłaszcza, że kwota oszustwa to różnica między nowym a używanym kołowrotkiem. Kwota ta ,to ułamek tego co mógłby zarobić serwisując i tuningując młynki za kasę. Drugi kolega też mnie nie przekonuje. Najpierw umawia się na odbiór osobisty (wietrzy oszustwo), a potem nie ogląda kołowrotka.Gdzie sens? Ma tyle inwencji, by jechać 30 km po odbiór, podrzucić młynek do serwisu (zdziwiony, że za darmo) a potem brakuje inwencji, by wyjaśnić czy kołowrotek był nowy, czy nie. Gdzie logika? Nie którzy piszą o sposobie załatwiania sprawy przyjmując teoretycznie, że Pan Tomasz wysłał kołowrotek używany. Ja bym do Niego napisał na priv. Panie Tomaszu, znając Pańską bezinteresowność i uczciwość chciałbym wyjaśnić ... A nie wyjeżdżał na otwartym forum z grubej rury, oczerniając i próbując rozdmuchać sprawę. Ja tego nie kupuję!!! Pozdrawiam tych, co myślą podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 (edytowane) Szkoda Pana @Zorro ale co zrobic w tych czasach wszystko musi być na oliwke albo jak kto woli na zapałke!.Bez urazy i Pozdrawiam Edytowane 19 Listopada 2012 przez suli102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Szkoda pana Tomasza ,ale i szkoda nas.Gdzie znajdziemy takiego fachowca i tak chętnego do pomocy.Więcej takich wypowiedzi,a może doczekamy się SERWIS OTWARTY AMEN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Tez otrzymałem bezinteresowna pomoc od Pana Tomka, mam nadzieje ze nie zostawi kolegów z j.pl w potrzebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zorro, a elektronicznie można liczyć na dobre rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Moim zdaniem źle Tomasz robi,że nie wyjaśni całej sprawy tu na forum. Tak pozostaną tylko domysły i niedomówienia.Przykra sprawa... Co tu jeszcze wyjaśniac.Pan Tomasz wstawił foto kołowrotka który sprzedawał i wysłał,rolka w nim jest nie wytarta,wiec chyba Jego pogląd na ta sprawę jest jasny.Mysle że gdyby Zorro chciał sie dorobic to zarabiał by nie najgorzej na serwisie młynków a jak piszecie robi to bezinteresownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi