gorgol Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Mi tez kilka razy zorro pomógł i za darmoszke i na własny koszt wysłał tyle mazidła ze nigdy mi nie braknie....a cała sytuacja wzieła sie z tego ze ten co kupił D od zorro,zamiast na priv czy na tel...to w końcu udało sie i jemu zrobic afere bo jak do tej pory to o faktycznych stanach kołowrotków jakie to niby sprzedawał świetne i nowe... to wszyscy jego cisneli....to postanowaił od razu wiadro pomyj na Tomasza wylac..wiec sie przekonał jak sie czuje ktos,kto mysli ze kupił nowy a tu dupa w kwiatach..hehe nosił wilk razy kilka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja myślę, że każdy kto prześledził radosną twórczość specjalisty od oleju wazelinowego i działalność Zorro do tej pory jest w stanie wyrobić sobie zdanie na ten temat.Szczególnie mając w pamięci akcję wazelinową sprzed jakiegoś czasu. Cóż, Zorro chyba nie wyczuł haczyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Do tego co Kuba napisał można by już nic nie dodawać, bo raczej powszechnie wiadomo, że forumowe komisje śledcze wyglądają tak samo i temu samemu służą co te znane z telewizorni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Serwis, może i zamknąłeś ale nie musiałeś tak "całkiem" znikać, z tego grajdołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Warstat "zamknąłem", ze wstydem muszę przyznać, bo mi się zapalenie lenistwa odnowiło... I wbrew pozorom nie ma to żadnego związku z akcją fuegową, ot tak się ino zbiegło w czasie... A tak po prawdzie, to chciałem trochę pogrzebać przy swoich gratach, a niektóre to już od dwóch lat mam palcem nie tknięte, zgniją mi w końcu... No i pospać se lubię czasem, i w robocie trzeba porobić, i tak ogólnie "koło chałupy zakręcić" czy też Kobitę po łopatkach poklepać... A tak "całkiem", to nie zniknąłem, trochę Was czasem podręczę... :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Panie Tomaszu takie czasy, że nawet jak się towar sprzedaje to wypada wiedzieć komu :lol: . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 No, nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pełnia szczęścia, NASZ LIS wrócił.Teraz będzie uważał aby nie połknąć haczyka albo czegoś zatrutego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To dobrze, bo ja już z tysiąc pytań mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To dobrze, bo ja już z tysiąc pytań mam Pewnie o tę ośkę, którą już tydzień Panu dostarczam.. :lol: Ale w poniedziałek polecę na pocztę bo i Reinanglerowi muszę paczkę wysłać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Prawidłowa postawa Panie @Zorro Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 powócił do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pewnie o tę ośkę, którą już tydzień Panu dostarczam.. :lol: Ale w poniedziałek polecę na pocztę bo i Reinanglerowi muszę paczkę wysłać.. A wcale nie o ośkę. Temat ośki uważam za zamknięty I publicznie dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ładny gest Panie Tomaszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Mam takie głupie może pytanie. Serwis czynny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A myślisz, że dali zamknąć.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To muszę coś podesłać. Mam takie 3 problematyczne. Moja wiedza tajemna tak daleko nie sięga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 A skąd Pan wiesz, że moja sięga..? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sięga, sięga . Całe szczęście, że męczyli i męczyli i w końcu nie dali zamknąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sięga, sięga . Całe szczęście, że męczyli i męczyli i w końcu nie dali zamknąć . Na Pańskim miejscu, to bym chwilowo jeszcze siedział cicho jak mysz pod miotłą, gdyż albowiem... Zawsze możesz Pan dostać wersje koktajlowe i nie wiem czy tak szybko dojdziesz "co z którego", a jak zupa bedzie za słona, to i wszystkie sześć w jednym worku "do samodzielnego montażu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaniak1 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To już siedzę cicho coby pudła "puzzli 3D" nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi