Skocz do zawartości

"Serwis" zamknięty i amen.

zorro

Rekomendowane odpowiedzi

Mi tez kilka razy zorro pomógł i za darmoszke i na własny koszt wysłał tyle mazidła ze nigdy mi nie braknie....a cała sytuacja wzieła sie z tego ze ten co kupił D od zorro,zamiast na priv czy na tel...to w końcu udało sie i jemu zrobic afere bo jak do tej pory to o faktycznych stanach kołowrotków jakie to niby sprzedawał świetne i nowe... to wszyscy jego cisneli....to postanowaił od razu wiadro pomyj na Tomasza wylac..wiec sie przekonał jak sie czuje ktos,kto mysli ze kupił nowy a tu dupa w kwiatach..hehe nosił wilk razy kilka.....

Ja myślę, że każdy kto prześledził radosną twórczość specjalisty od oleju wazelinowego i działalność Zorro do tej pory jest w stanie wyrobić sobie zdanie na ten temat.

Szczególnie mając w pamięci akcję wazelinową sprzed jakiegoś czasu. Cóż, Zorro chyba nie wyczuł haczyka...

Warstat "zamknąłem", ze wstydem muszę przyznać, bo mi się zapalenie lenistwa odnowiło... I wbrew pozorom nie ma to żadnego związku z akcją fuegową, ot tak się ino zbiegło w czasie... A tak po prawdzie, to chciałem trochę pogrzebać przy swoich gratach, a niektóre to już od dwóch lat mam palcem nie tknięte, zgniją mi w końcu... :rolleyes: No i pospać se lubię czasem, i w robocie trzeba porobić, i tak ogólnie "koło chałupy zakręcić" czy też Kobitę po łopatkach poklepać... :D

A tak "całkiem", to nie zniknąłem, trochę Was czasem podręczę... :lol: :lol: :lol:

• Like 1

• 4 miesiące temu...

Sięga, sięga :). Całe szczęście, że męczyli i męczyli i w końcu nie dali zamknąć :D

Na Pańskim miejscu, to bym chwilowo jeszcze siedział cicho jak mysz pod miotłą, gdyż albowiem... :ph34r:

Zawsze możesz Pan dostać wersje koktajlowe i nie wiem czy tak szybko dojdziesz "co z którego", a jak zupa bedzie za słona, to i wszystkie sześć w jednym worku "do samodzielnego montażu"... :P