Czy ktoś ma sposób na zabezpieczenie wędki, aby wysłać ją firmą kurierską??? Chcę sprzedać krótką wędkę do jerkowania (dwuskład) dł. transportowa to około 1 m. Chcę żeby dotarła do potencjalnego odbiorcy w dwóch częściach a nie czterech
A swoją drogą Panowie koledzy, może ktoś ma ochotę wciągnąć fajną jerkówę??? Kupiłem na koniec zeszłego sezonu więc jest mało używana. Sprzedaję ponieważ kupiłem sprzęt castingowy, więc ta jest mi nie potrzebna.
Team Dragon 1,85m 30-70g
Cena sklepowa 350 zł , ja chcę 250 zł (już z wysyłką).
Pytanie
maniek
Witam!
Czy ktoś ma sposób na zabezpieczenie wędki, aby wysłać ją firmą kurierską??? Chcę sprzedać krótką wędkę do jerkowania (dwuskład) dł. transportowa to około 1 m. Chcę żeby dotarła do potencjalnego odbiorcy w dwóch częściach a nie czterech
A swoją drogą Panowie koledzy, może ktoś ma ochotę wciągnąć fajną jerkówę??? Kupiłem na koniec zeszłego sezonu więc jest mało używana. Sprzedaję ponieważ kupiłem sprzęt castingowy, więc ta jest mi nie potrzebna.
Team Dragon 1,85m 30-70g
Cena sklepowa 350 zł , ja chcę 250 zł (już z wysyłką).
real foto załączę później
Pozdro
Wooyek Maniek
Top użytkownicy dla tego pytania
4
4
4
3
Popularne dni
1 Lip
19
17 Lut
16
13 Cze
15
2 Lip
5
Top użytkownicy dla tego pytania
patu 4 odpowiedzi
Spawciu 4 odpowiedzi
Thomason 4 odpowiedzi
maniek 3 odpowiedzi
Popularne dni
1 Lip 2015
19 odpowiedzi
17 Lut 2014
16 odpowiedzi
13 Cze 2007
15 odpowiedzi
2 Lip 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
sebalos.77
Najpewniejsza jest rura PCV,każdy market budowlany je ma .Do tego folia z bąblami i dekle z kartonu. Tuby kartonowe nie wytrzymują wyczynów kurierów....
WojtekCIN
Najbezpieczniej i najtaniej w kibel - rurę o odpowiedniej średnicy Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2
59 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi