Luke Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Witam kolegów!szukałem ale nie znalazłem więc proszę wybaczcie, jeżeli znalazłem złe miejsce na ten temat. Wiadomo w tym roku troszkę lipa z wyjazdami zagranicznymi. Przynajmniej w moim przypadku szykuje się urlop w północnej części naszego kraju. Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógł by się podzielić jakimiś fajnymi i sprawdzonymi noclegami z możliwością wędkowania i (o zgrozo) złowienia jakiejś sensownej rybki w tamtych rejonach? Osób jedzie 7 sztuk z czego wędkuje tylko ja ale jako iż jestem organizatorem to mam taki przywilej żeby zasugerować miejsce Termin to druga połowa sierpnia dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 30 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Poczytaj:http://jerkbait.pl/topic/142754-domek-nad-jeziorem-pomocy/http://jerkbait.pl/topic/143331-urlop-nad-jeziorem-ale-te%C5%BC-nad-morzem/ Nie idealnie to, czego szukasz, ale .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 30 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2020 Dziękuję. Na pewno przeglądnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Wysłałem Ci na PW coś w pomorskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Całkiem spoko bazę masz nad Gołdapiwem. Rok temu gość z sąsiedniego domku wyjął szczupaka 115cm. Ja połowiłem pasiaków 10-28cm za wszystkie czasy (jak weszły w ławicę stynki przy brzegu, to w 2h natłukłem ponad 200 sztuk - nie przeszkadzało im nawet to, że od razu wypuszczałem-nie odprowadziły ławicy). Na bata trzaskaliśmy (na castersy) płocie 18-30cm i krasnopiórki, z czego największa 34cm. A jako wisienka na torcie, lin około 2kg też na bata.Polecam, ponieważ nastawiałem się na totalnie partyzanckie łowienie, bez nęcenia i bez łódki (na Mazurach!!! ) a wyniki mnie zaskoczyły. Za trzy tygodnie powtarzam wypad, ale teraz połowa bagażnika to sprzęt za rybą - jeśli się pofarci jak rok temu przy partyzantce, to będzie jeszcze lepiej. Wiochy z fajną bazą to: Kruklanki, Jeziorowskie (w Jeziorowskich jest fajny, ale nie tani, pensjonat, bodajże Helena się nazywa: kręgle, bilard itp.) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 1 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Dzięki Mile widziane konkretne propozycje. Może ktoś jest właścicielem takiego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Mam ten sam problem panowie. Tylko ja 2 lub 4 osoby. Myślę o czymś przy samej wodzie, najlepiej domek choć może być ciężko. Żeby w miarę spokój był i jakieś rybki. Przejrze to co proponujecie i czekam na dalsze pomysly termin to sierpien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 @mackowiak wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_gda Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Jeżdżę z rodziną do Folwarku Łękuk, sam hotel 10/10, jeziorko też spoko ale bez fajerwerków. Niby łowisko specjalne sandacza, ale nie uświadczyłem. Plus jest taki że łatwo żonę przekonać (spa na miejscu), bardzo dobra restauracja i świetne miejsce dla rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasjan Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Mam ten sam problem, szukam czegos dla 4 osob na kilka dni. Najlepiej z wlasna linia brzegową. Biestety wszystkie ogloszenia na olx sa juz porezerwowane do wrzesnia. A mi zalezy na sierpniu bo taki urlop nagle wyskoczył. Jakby ktoś coś wiedział północno-wschodnia polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Coś jeszcze idzie wyszperac a te najlepsze miejsca niestety już zajęte. To co panowie, lepiej nie brać nawet sprzętu wedkarskiego i się nie łudzić? Podobno jeziora Mazur/ Suwalszczyzny są jak studnia. Może podlubie chociaż okonki z pomostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 Coś jeszcze idzie wyszperac a te najlepsze miejsca niestety już zajęte.To co panowie, lepiej nie brać nawet sprzętu wedkarskiego i się nie łudzić? Podobno jeziora Mazur/ Suwalszczyzny są jak studnia. Może podlubie chociaż okonki z pomostu?marzyciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 8 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2020 marzycielNo jestem nim, to nic nie kosztuje, miło mi Jeszcze pare takich miejsc odwiedzę i będzie na giełdzie trochę sprzętu wedkarskiego w dobrej cenie. Człowiek myśli, że w rejonach mniej atrakcyjnych wedkarsko nie ma ryb bo PZW dba bardziej o właśnie jeziora mazurskie, parki narodowe czy kraine pstraga i lipienia a tu wszędzie kaszana. Wiem oczywiscie, że miejscowi lubią mówić w stylu "tu nie ma ryb" by bronić swojego dziedzictwa ale ciężko już o inne głosy. patologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech181 Opublikowano 15 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Mam ten sam problem, szukam czegos dla 4 osob na kilka dni. Najlepiej z wlasna linia brzegową. Biestety wszystkie ogloszenia na olx sa juz porezerwowane do wrzesnia. A mi zalezy na sierpniu bo taki urlop nagle wyskoczył. Jakby ktoś coś wiedział północno-wschodnia polska.Witam jeżeli chcesz to kolega ma nocleg jest własna linia brzegowa można połowić białoryb okonia i szczupaka jest to jezioro Okmin na Suwalszczyźnie w pobliżu masz dużo innych jezior Szelment Wielki Wigry link z kontaktem do niego https://www.facebook.com/uDanusiCzarnakowizna/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Witam jeżeli chcesz to kolega ma nocleg jest własna linia brzegowa można połowić białoryb okonia i szczupaka jest to jezioro Okmin na Suwalszczyźnie w pobliżu masz dużo innych jezior Szelment Wielki Wigry link z kontaktem do niego https://www.facebook.com/uDanusiCzarnakowizna/Jako że sam szukam miejsca na wyjazd rodzinny to zajrzałem, niestety niektóre zdjęcia mnie odrzuciły od tego miejsca ☹️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Jako że sam szukam miejsca na wyjazd rodzinny to zajrzałem, niestety niektóre zdjęcia mnie odrzuciły od tego miejsca ☹️Te tekst o wekowaniu prawie 13 kg szczupaka rozwalił mnie. Edytowane 18 Lipca 2020 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Dlatego tam jest tylko sezon letni. Jakby ktoś wytępił mięsiarskie nawyki, to wędkarze byliby cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackowiak Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Wczoraj obejrzałem filmik Fishing With Ace gdzie też "reklamował" ośrodek. O ile dobrze pamiętam, też wspomniał o zdjęciach, które raczej zniechęcają. Więc chyba nadal w narodzie silna potrzeba walenia w łeb wszystkiego co się na haku uczepi występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRQ Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Koło Mrągowa jest sporo ciekawych miejsc gdzie można wypocząć i powędkować.W tym miejscu można połowić szczupaki i okonie, jest także sporo węgorza, jest to spokojne miejsce z linią brzegowąhttps://www.facebook.com/Domki-Na-ko%C5%84cu-drogi-601891453630531/?ref=page_internal , nie wiem czy są wolne terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi