Paprykarz Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia U mnie na razie jedynie trutnie wyfrunęły. Ale pewnie z tydzień i zaczną się masowe gwałty na lewo wyklutych pszczołach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) U mnie na razie jedynie trutnie wyfrunęły. Ale pewnie z tydzień i zaczną się masowe gwałty na lewo wyklutych pszczołach.Jakie gwałty? O czym ty chłopie p... Proszę o więcej szacunku i kultury w odzywkach do innych forumowiczów! Edytowane 6 Kwietnia przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 5 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia (edytowane) Jakie gwałty? O czym ty chłopie pier*Olisz.Miałeś kiedyś okazję obserwować jak się pszczółki p... w pudełeczku z kokonami ? Edytowane 6 Kwietnia przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja Wczoraj wróciłem ze Szwajcarii. Widziałem masę miejsc gdzie były całe osiedla mieszkaniowe, apartamentowce i pojedyncze wille dla pszczół murarek. Wiele z nich było bardzo starych, ale również mnóstwo nowych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi