platynowłosy Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Witam PanowieZerknijcie na to:http://www.goldenline.pl/forum/3101778/terapia-manualna-po-japonsku/s/1#52226680.BANZAI...Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Delikatnie się z pacjentem obchodzą. I wiedzą co robia. Nie filmowałem nastawiania kręgów szyjnych i lędźwiowych u mojego 13-to letniego jamnika. W każdym razie byłem pewny że dostanę go w minimum dwóch kawałkach. Efekt, pies zap..ł jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Dżizasss, aż mnie szyja rozbolała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jakieś półtora roku temu miałem ból barku który utrzymywał się kilka miesięcy nie mogłem prawą ręką dostać do twarzy,po wizycie u lekarza dostałem zlecenie na jakieś tam lasery rezonanse itp. i nic nie pomogło.Ktoś znajomy polecił mi pewnego pana który po zrobieniu usg barku i sprawdzeniu kręgosłupa oświadczył że bark jest ok a przestawiły mi się kręgi.Przy nastawianiu kręgosłupa co miłe nie było,gruchotało jak cholera prawie jak na początku tego filmu.Ale o dziwo szybko pomogło pozdrawiamsebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi