Krzysiek71 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Aktualnie pod Curado 201 posiadam JAXON-a Wild Horsa 15-65g, ale poszukiwalbym cos lepszego, najlepiej w tej gramaturze wyrzutu, bo i mialbym gumki takie wieksze na szczupaka w tym tez do 65g, ale tez chcialbym poczuc jak memła mi mniejsza gumę w pysku sandacz i szybko go zaciac. Wiem, ze zakres szeroki, ale może coś jest ciekawego.Co do dlugosci, to preferuje cos do maks 215 cm, bo to glownie z wody bedzie.Co do kasy, to wiadomo...im mniej tym lepiej, ale tez wiem, ze za jakosc trzeba cos wydac, no ale moze wstepnie to do 900 zlociszy, mowie o nowym sprzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartiX_77 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Sam szukałem podobnego kija co prawda pod Curado 151DC ale w oko i rękę wpadł mi ProRex XR BC Daiwy. 210 cm 14-42 ale można śmiało celować w okolice 60gr. Zerknij jest sporo materiałów na Youtubie jest o tym kiju. Mi on przyszedł w zeszłym tygodniu - jutro na sucho idę potestować dam znać ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi82 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Szukaj Beastmaster do 70g. Bedzie ciężko ale może uda Ci się jakąś używkę dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Proponuję MEGABASS orochi Adbantage F5-70DG 7'0" 3\8-2 oz 10-25LB,cena 950 zł z wysyłką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Proponuję MEGABASS orochi Adbantage F5-70DG 7'0" 3\8-2 oz 10-25LB,cena 950 zł z wysyłką. możesz kilka zdań o tym kiju napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zadzwoń 601 700104 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 po nocy nie będę wydzwaniał, śpijmy jak duże gumy ogarnia, z jerkami sobie radzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Pigshad 20 i 22cm Jerki 12 ,spokojnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 szukam takiego kija, niestety jako rezerwa, więc w nieco mniejszym budżecie.....jeżeli nie sprzedasz, może za jakiś czas wrócimy do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Okej siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyfiske Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Hej, co powiecie o kijku kastingowym Shimano Curado 226 cm 18-56g . Jak ten ćw jest w realu!? Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyfiske Opublikowano 4 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Hej, co powiecie o kijku kastingowym Shimano Curado 226 cm 18-56g . Jak ten ćw jest w realu!? Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi