adam 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 WitamPo zmianie telefonu nie dziala mi TapatalkWyswietla ze jest dostepny na starym tel ,a na nowym nie moge zainstalowacJak mozna jeszcze, bez Tapatalk, wkleic zdjecia do postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2024 Adamie, zdjęcia bez problemy może wkleic korzystając z komputera / notebooka ale z trybu "pełnego" na telefonie. Wstawianie zdjęć na forum - Fotografia wędkarska i przyrodnicza - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 (edytowane) mam to samo. tapatalk nie działa mi od wielu miesięcy. nie mogę się zalogować do forum. pomoze ktoś? Edytowane 8 Grudnia 2024 przez peresada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Od wczoraj przy próbie logowania mam komunikat "unauthorized app detected"I za ch***j się zalogować nie mogę.Reset telefonu nie pomógł, reset hasła i ponowna instalacja tapatalk także Ktoś miał podobny problem lub więcej z czego wynika taki błąd logowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzczupakRzeczny Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Od wczoraj przy próbie logowania mam komunikat "unauthorized app detected"I za ch***j się zalogować nie mogę.Reset telefonu nie pomógł, reset hasła i ponowna instalacja tapatalk także Ktoś miał podobny problem lub więcej z czego wynika taki błąd logowania?Miałem to samo wczoraj, nie szukałem rozwiązania… dodałem ogłoszenie z przeglądarki i zdjęcia z dysku Google… Jedynie próbowałem zmienić hasło , ale dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ObraFM Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego (edytowane) "unauthorized app detected": więc zadbał o was /"dobrze wam robi" Google Play Protect- czyli może tak: Open the Google Play Store app . At the top right, tap the profile icon. Tap Play Protect Settings . Turn Scan apps with Play Protect on or off. Edytowane 1 Lutego przez ObraFM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
adam 13
Witam
Po zmianie telefonu nie dziala mi Tapatalk
Wyswietla ze jest dostepny na starym tel ,a na nowym nie moge zainstalowac
Jak mozna jeszcze, bez Tapatalk, wkleic zdjecia do postu?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi