rognis_oko Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 @Bartek,dzięki za odpowiedź. Mnie do castingu nie trzeba przekonywać bo jestem jego wielkim zwolennikiem. Ale lubię to i to. Raczej zawsze tak pozostanie.Łowienie boleni, czy kleni na różnych łowiskach to też temat rzeka i w tym przypadku też uważam, że w niektórych miejscach sprawdzą się takie zestawy, a w innych zupełnie inne.Tak samo była kiedyś rozmowa na temat żyłki i plecionki na klenie. W jednych warunkach sprawdzi się linka, a w innych nie, bo np. będzie odstraszała ryby. Tak to już jest z naszym hobby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Buri, w tym co napisalem jest wszystko-stoi wyraznie napisane, ze sa sytuacje takie i inne i to do sytuacji trzeba dobierac sprzet. Nie musze niczego dodawac.Zreszta nie widze sensu, zdaje sie ze zainteresowanie tematem spada...i slusznie, sprzet najlepszy nie pomoze kiedy go nie zamoczyc...Gumop.s.Prosze o zaprzestanie wycieczek osobistych, to co wiesz a ja rozumiem, Buri, Ciebie nie dotyczy, fakorow tu nikt nie potrzebuje. Nie zamierzam tego watku ciagnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi