Skocz do zawartości

Nowość - swimmbait - prologic

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno ktoś coś o tym wspomniał, ale pomyślałem, że przynęta jest na prawdę godna uwagi choćby ze względu na to, jak się zachowuje w wodzie (http://www.prologicfishing.com/log/vids/hardlures.wmv)

sama przynęta ma 19 cm i wazy - wg producenta 59g. praca jak na swimmbaita przystalo - wyjatkowo naturalna i wrecz hipnotyzująca... przynajmniej dla wędkarza :mellow:

dostepnosc m.in. fishing-mart choć w mojej wiosce są rownież w pewnym sklepie

kilka fotek...

post-7-1348913478,4323_thumb.jpg

post-7-1348913478,5139_thumb.jpg

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

w wersji firmy pro logic to chyba jeszcze nie... ale jak dobrz epojdzie to niedlugo... moze troche dluzej niz niedlugo pojawi sie na naszym - kolezenskim rynku cos pieknego - rowniez swimmbait... aby sie tylko kolega wyrobil i znalazl czas na wszyskto

Producent pisze, że mierzy 16 cm i waży 52g.

Zamówiłem go na FM ale zauważyłem, że nie ma go w paczce (sama cena mi o tym łowiła). W meilu zwrotnym FM napisało, że nie mają u siebie ani u dystrybutora i że mają wycofać ich ofertę (tych swimbaitów) ze sklepu.

Szkoda bo wydawał mi się fajny a teraz nie mam gdzie go kupić :(

Pozdr.

Salmo

www.prologicfishing.com na tej stronie jest pokazany filmik w którym pokazane jest jak ta przynęta zachowuje się w wodzie.

Mnie jakoś praca tej przynęty nie przekonuje. Sam szukam jakiegoś swimmbaita ale wole poszukać w kraju kwitnącej wiśni. Ten prologic to przypomina trochę Kanji Accel jerk Fyra. Tylko że jest bez steru. Może Remek powie bo chyba ma Accela co lepiej pracuje.

Pozdrawiam

faktycznie moj blad. wabik ma wg naklejki 19cm i 52 g i jest ponoc suspending :mellow: sie okaze... szczegolnie w wodzie lekko slonawej :mellow: <_< <_< <_< <_<

salmo jak nadal ich szukasz to moge pomoc. dwa czy trzxy jeszcze chyba zostaly..

Poza tym, ze ktos widzial filmiki pracy takich cudakow w internecie, to mial ktos kontakt z ryba dzieki takiemu wabikowi ?

bo jakos nie kojarze, a moze sie nikt nie chwalil ze upolowal high tech szczupaka.

Bede wdzieczny za jakies info czy to lowi tylko w sklepie...

Guzu

Rozmawiałem z ThinkBig Polska i mają pełen asortyment Jerków - zarówno 4swimów (w wersji ze sterem i bez) jak i freestylerów w dwóch rozmiarach - to takie glidery. Mają też duże gumy świetnie nadające się do jerkowania.

P.

P.S.

Mifku - jak przetestujesz te przynęty to napisz proszę kilka słów

P.

Jeden znzjomy na zawodach Bass 2006 zawziol sie na swimmbaity lecz rezultat bylo odwrotny co chwile siadaly mu szczupaki az zrezygnowal , ja osobiscie wpadlem do sklepu wysypalem za swimmbaita prawie 20€ i chyba w piatym zucie zerwalem go na jakis zatopionych galeziach tak ze moje osobiste doswiadczenie jest prawie zadne . Fakt faktem podobalo mi sie jak pracowal zaczynalem zakochiwac sie w tej przynecie lecz braklo okazi

Nie miałbyś jeszcze jakiś ??? mi starczyłby jeden zamiast dwóch czy trzech....

standee kolega w drugiego sklepu wlasnie zaopatrzyl sie w wszystkie kolory wiec jesli trzeba to mozna cos znalezc... no chyba ze bedziesz dlugo myslal i sie szybko rozejda... :mellow: ;)

Takie cos, tyle ze ze sterem, robi/robil wlasciciel Barki (knajpa na Wisle w Wawie stojaca przy moscie Slasko-Dabrowskim). Lowi na to...bolenie :huh:

To muszą być jakieś mega bolenie jak biorą na przynętę tej wielkości :mellow:

wujek skoro Robert moze lowic bolnki na 16cm rippery to...

@mifku gdzie tak rozdaja to moze i ja :unsure:

Nalezaloby wspmniec o modelach 4play ze sterem ,ma on 16cm i jest w dziewieciu kolorach .Jest jeszcze jerk o nazwie Freestyler w wersji 13,17 cm .Na wodach SZWEDZKICH przynenty te testuje Dawid.L . w DANI Mads.G a w POLSCE niejaki Mifek . :D