mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Niedawno ktoś coś o tym wspomniał, ale pomyślałem, że przynęta jest na prawdę godna uwagi choćby ze względu na to, jak się zachowuje w wodzie (http://www.prologicfishing.com/log/vids/hardlures.wmv) sama przynęta ma 19 cm i wazy - wg producenta 59g. praca jak na swimmbaita przystalo - wyjatkowo naturalna i wrecz hipnotyzująca... przynajmniej dla wędkarza dostepnosc m.in. fishing-mart choć w mojej wiosce są rownież w pewnym sklepie kilka fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 i jeszcze dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 no dobra jeszcze dwie.. ale to juz ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 oczywiscie poinformuje sznowne koleżeństwo o ewentualnych wynikach nauk plywania ze szczupakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Mifciu, piekny 'koszmarek Powiedz ty mi czy istnieje coś takiego' tylko mniejsze i lzejsze? tak max 12 cm i max 21g?pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 w wersji firmy pro logic to chyba jeszcze nie... ale jak dobrz epojdzie to niedlugo... moze troche dluzej niz niedlugo pojawi sie na naszym - kolezenskim rynku cos pieknego - rowniez swimmbait... aby sie tylko kolega wyrobil i znalazl czas na wszyskto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Producent pisze, że mierzy 16 cm i waży 52g. Zamówiłem go na FM ale zauważyłem, że nie ma go w paczce (sama cena mi o tym łowiła). W meilu zwrotnym FM napisało, że nie mają u siebie ani u dystrybutora i że mają wycofać ich ofertę (tych swimbaitów) ze sklepu. Szkoda bo wydawał mi się fajny a teraz nie mam gdzie go kupić Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 www.prologicfishing.com na tej stronie jest pokazany filmik w którym pokazane jest jak ta przynęta zachowuje się w wodzie. Mnie jakoś praca tej przynęty nie przekonuje. Sam szukam jakiegoś swimmbaita ale wole poszukać w kraju kwitnącej wiśni. Ten prologic to przypomina trochę Kanji Accel jerk Fyra. Tylko że jest bez steru. Może Remek powie bo chyba ma Accela co lepiej pracuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 faktycznie moj blad. wabik ma wg naklejki 19cm i 52 g i jest ponoc suspending sie okaze... szczegolnie w wodzie lekko slonawej <_< <_< <_< <_< salmo jak nadal ich szukasz to moge pomoc. dwa czy trzxy jeszcze chyba zostaly.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie miałbyś jeszcze jakiś ??? mi starczyłby jeden zamiast dwóch czy trzech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Poza tym, ze ktos widzial filmiki pracy takich cudakow w internecie, to mial ktos kontakt z ryba dzieki takiemu wabikowi ? bo jakos nie kojarze, a moze sie nikt nie chwalil ze upolowal high tech szczupaka. Bede wdzieczny za jakies info czy to lowi tylko w sklepie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Takie cos, tyle ze ze sterem, robi/robil wlasciciel Barki (knajpa na Wisle w Wawie stojaca przy moscie Slasko-Dabrowskim). Lowi na to...bolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Rozmawiałem z ThinkBig Polska i mają pełen asortyment Jerków - zarówno 4swimów (w wersji ze sterem i bez) jak i freestylerów w dwóch rozmiarach - to takie glidery. Mają też duże gumy świetnie nadające się do jerkowania.P.P.S.Mifku - jak przetestujesz te przynęty to napisz proszę kilka słówP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Rybo-cop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Takie cos, tyle ze ze sterem, robi/robil wlasciciel Barki (knajpa na Wisle w Wawie stojaca przy moscie Slasko-Dabrowskim). Lowi na to...bolenie To muszą być jakieś mega bolenie jak biorą na przynętę tej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Lapal na to @luksaj i jakis jego znajomy chcial lapac BASY ale musial zrezygnowac bo co chwile walily w niego SZCZUPAKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luksaj Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jeden znzjomy na zawodach Bass 2006 zawziol sie na swimmbaity lecz rezultat bylo odwrotny co chwile siadaly mu szczupaki az zrezygnowal , ja osobiscie wpadlem do sklepu wysypalem za swimmbaita prawie 20€ i chyba w piatym zucie zerwalem go na jakis zatopionych galeziach tak ze moje osobiste doswiadczenie jest prawie zadne . Fakt faktem podobalo mi sie jak pracowal zaczynalem zakochiwac sie w tej przynecie lecz braklo okazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Nie miałbyś jeszcze jakiś ??? mi starczyłby jeden zamiast dwóch czy trzech....standee kolega w drugiego sklepu wlasnie zaopatrzyl sie w wszystkie kolory wiec jesli trzeba to mozna cos znalezc... no chyba ze bedziesz dlugo myslal i sie szybko rozejda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Takie cos, tyle ze ze sterem, robi/robil wlasciciel Barki (knajpa na Wisle w Wawie stojaca przy moscie Slasko-Dabrowskim). Lowi na to...bolenie To muszą być jakieś mega bolenie jak biorą na przynętę tej wielkości wujek skoro Robert moze lowic bolnki na 16cm rippery to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 dzisiaj zupelnie przypadkowo wpadly mi jeszcze do samochodu i zostaly juz tam na stale dwa modele... GT oraz rainbow trout <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 @mifku gdzie tak rozdaja to moze i ja Nalezaloby wspmniec o modelach 4play ze sterem ,ma on 16cm i jest w dziewieciu kolorach .Jest jeszcze jerk o nazwie Freestyler w wersji 13,17 cm .Na wodach SZWEDZKICH przynenty te testuje Dawid.L . w DANI Mads.G a w POLSCE niejaki Mifek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 termos rozdawac to tego nie chca niestety. ale mam dwie lokalizacje gdzie mozna sie w to spokojnie nabyc... poki sa sa tylko freestylery oraz swimmy bez sterowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zdaje sie ze do tanich przynet to to nie nalezy ale chyba kupie ze dwie na próbe praca faktycznie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jakby było coś w stylu hot percha Salmo - ten kolor jest megaskuteczny na tutejszej torfowej wodzie, do innych wyłażą sporadycznie, te żrą zawsze i takie 15-20cm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 http://www.allegro.pl/item206644097_nowosc_4_play_prologic_1 9cm_52g.html łot cusik takiego na allegro jest nawet chyba z wioski mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi