mifek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Włąsciciel tej aukcji = nasz uzytkownik SUM.SZCZECIN = moj znajomy PS> przyneta zostala przetestowana na podszczecinskich szczupkach z pewnego plytkiego i nieco rozlgelego jeziora. efekty niesamowite - choc na razie tylo same krociaki... zobaczymy jak bedzie dalej... moze MILO26 powie coś wiecej albo wstawi jakies foto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ja moge dodać tylko że juz jadą do mnie 2 sztuki a Własciciel suma z wioski mifka ma cała game kolorystyczna lamańców i niebawem bedzie miał dostawę freestylerów,tak sie przez telefon dowiedziałem pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Na allegro sa cztery modele tego prologicka...zobaczcie.Wpisz sobie prologic i sa z miniaturka. Cena prawie 50 PLNRozmiar 19 cm 52 gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 No i ja skusiłem się na jedną sztukę w kolorze DS. @Mifku, byłeś drugi raz na rybach ze śledziem?? Godoj cuś kurna Pozdr. Salmo PS. Czekam na mniejszą wersję i lżejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 sledz sledziem, ale jakos tak niechcacy wyszlo ze ma teraz jeszcze dwoch braci - jeden to GT drugi rainbow trout... oficjalne chrzciny w niedziele na zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Mifek no to działałeś skoro ma 2 braci czekamy na doniesienia z połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 ja sie z nimi tego ten... nic nie teges... one tak same prawie... ja im nie pomagałem... tylko troche mnie to kosztowało zreszta przyjemnosci w zyciu maja to do siebie ze lubia kosztowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 to moze jakas mała hodowla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 na potwierdzenie dwie fotki...podszczecińskie jeziorko max głębokosc ok 3m. kiladziesiat hektarow. dwoch jegomosci na jednej lodzi. czas testu - 3h. jeden macha wszystkim co ma w pudelkach i zalicza jedno branie. drugi - milo26, zalicza 5 wyjetych szczupaczkow -takich do kilograma, drugie tyle bran. podejrzewam, że gdyby szybciej wyczail jak trzeba prowadzic przynete (braly przy konkretnym prowadzeniu, w bardzo szczegolnym momencie) to mogloby byc jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dobra, opisz ten sposób prowadzenia............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @Mifek, O sposobie prowadzenia dowiedziałem się od @Suma.Szczecin. Ciekawe, ciekawe. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 gadatliwy ten jedrus, jak ta przekupka z rynku w krakowie PS. ciekawe czy to doczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ale kaplica, będe milczał jak grób Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 no wex ziomkowi nie powiesz ? <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 WitamTen gość na zdjęciach zamieszczonych przez Mifka to ja. Opiszę pokrótce sposób prowadzenia, który mi się sprawdził w danym dniu na danym łowisku. Przy równomiernym prowadzeniu choć przynęta zasuwa jak prawdziwa ryba nie odnotowałem żadnego drapnięcia.Najlepsze efekty były przy tradycyjnym jerkowym podszarpywaniu i przerywaniu zupełnie pracy przynęty.Branie następowało właśnie w momencie opadu( swimmbait powoli opada). Muszę podkreślić,że wszystkie brania były bardzo agresywne choć jak widać na zdjęciu szczupaczki były niewielkie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 @milo26Fajnie że dzielisz się z nami opisem prowadzenia. Ja zaczę od twojej metody w razie nie powodzeń zacznę modyfikować pozdrawiam życząc większych zębaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 milo tczyli waliły w chorą rybę. Ten prologic kojarzy misię z twardą imitacją javallona............czyli przynajmniej jest trwalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Tak dokładnie.Jeżeli chodzi o trwałość to napewno wyciągnie jeszcze niejednego zębacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Dzieki Mifku i Milo. Teraz juz widac ze cos ten przegubiowac potrafi Zobaczymy raport z weekendu.Na wszelki wypadek wez caly arsenal a nie tylko trzech braci Prologic Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 guzu znasz mnie przeciez i wiesz ze jak niemam ze sobana zalewie przynajmniej oragnizera siudakowo jerkbaitowego to czuje sie jak bez reki... spoko 4play to jedno a jurko wobki i wiele innych sprawdzonych patentow to drugie... Od pabloma dostalem niezle zapowiadajace sie gumowe imitacje szczupaka ok 25 cm przystosowane do bardzo roznego zbrojenia. mysle nad wyposazeniem ich czyms w rodzaju systemu drachicokitcha (sorry ale nie pamietam jak to sie pisze) oraz wprowadzeniu w tym niewielkiej modyfikacji - dodanie steru(guma nie pposiada lopaty jak normalny ripper ktora by warunkowala normalna prace... wieczorem moze wstawie kilka fotek owych szczupaczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A próbował ktoś sam zrobić własnego swimmbaita?? Bo do najtańszych to ona nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jeżeli ktoś z warszawiaków jest zainteresowany tymi przynętami to są w Bassie. Ja się skusiłem na jednego swimmbaita i Freestylera. Zwłaszcza Freestyler mi się podoba. Na szczupaki niestety w najbliższym czasie się nie wybieram ale jak już to zrobię to je solidnie przetestuję.Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to to że ten swimmbait pomimo że ma 19 cm wydaje się jakiś taki malutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 freestylera tez mam . jakos sie nawinal... i teraz nie ma zmiluj... bedzie katowany w zalewie... (nie octowej bynajmniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUM.SZCZECIN Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Na zalew proponuję wiślaki tylko uważaj na rekiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 dotarły do mnie kolejne zdjęcia potwierdzające skutecznosci owych łamańców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi