Suchy498 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dzieki, ale wolał bym coś koloru bardziej naturalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kurde, kup dużego i nie marudź Zabawa przednia a jeszcze coś złowisz na niego Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 A czym go rzuce kijkiem do 21 gr jak on wazy 52 gr Zobaczymy jak siemój spinn nie sprzeda (i pewnie tak będzie ) to kupie jakąś jerkoweczke i zaczne ganiać za szczupłymi a spinna na sandały zostawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Kurde, kup dużego i nie marudź Zabawa przednia a jeszcze coś złowisz na niego Pozdr. Salmo A miałeś jakieś dobre efekty na tego 19 cm <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam, Jesli jest to kij zrobiony na mocnym blanku US to moze i rzucisz- i co z tego. Samo wyrzucienie przynety o niczym nie swiadczy. Pozostaje jeszcze jej wlasciwe poprowadzenie, czego skutkiem jest atak ryby, o czym czasem chyba zapominaja mlodzi adepci skuszeni widmem nie wiadomo jak dlugich rzutow z multika. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dystrybutorem Prologic jest Dragon,a z tego co mi się obiło o uszy to się z tych przynęt wycofuje.Wycofuje sie ,bo te wybrane sklepy ich nie sprzedawały.Wiec ,aby nie szukać za kilka miesięcy 19-tek warto zaopatrzyć sie już teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Jest dystrybutorem ale miękkich przynęt Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Dragon jest przedstawicielem całego Prologic w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kurde, kup dużego i nie marudź Zabawa przednia a jeszcze coś złowisz na niego Pozdr. Salmo A miałeś jakieś dobre efekty na tego 19 cm <_< #Suchy498 pytasz, ja odpowiadam ;] http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=1406 5&110cm na proloświra z grudnia 2008 z Polski Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy498 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 #Suchy498 pytasz, ja odpowiadam ;] http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=1406 5&110cm na proloświra z grudnia 2008 z Polski Pozdrawiam Kamil Wow jaki maluszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Kurde, kup dużego i nie marudź Zabawa przednia a jeszcze coś złowisz na niego Pozdr. Salmo A miałeś jakieś dobre efekty na tego 19 cm <_< #Suchy498 pytasz, ja odpowiadam ;] http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=getfile&id=1406 5&110cm na proloświra z grudnia 2008 z Polski Pozdrawiam KamilSWIM&JERK czy HERRING ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Ja mało go używałem, bardziej skutkują jerki ale zobaczę co w tym roku będzie. @Homegeon, Są dwa podele tego swimbaita. Kerring to ogólna nazwa tego modelu, odmiany to: - 4play Herring Swim&Jerk to co kupiłeś i pokazywałes na innym forum- 4play Herring Lipelure - to ze starem- i jeszcze jeden 4play Herring Low Rider z dłuższym starem. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 no właśnie, zastanawia mnie czy jest jakaś różnica w pracy miedzy tymi ze sterem,a tymi bez. i jak głęboko da się je poprowadzić np. przy tolingownaiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 W filmach na stronie savage.com możesz obejrzeć ich pracę w akwarium (było tak na starych filmach, na tym nowym nie wiem czy jest taki widok, napewno z góry). Te ze sterem mają bardziej pijaną pracę czyli nie tylko wąż ale większe wychylenia na boki. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clonee Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 mi osobiście sprawdziły sie te bez steru. Miałem jednego ze sterem iiii... po paru wypadach spiłowalem go Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 napisze tak, jak widze ... ten caly prolo ... to ... dobranoc!!! ... jak juz nieraz pisalem, ze na poczatek (i tylko wybrane produkty) jest OK, ale ... trzeba uzywac oryginalow, a nie ... hmmm ... tanizny-chinszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrinho Opublikowano 19 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 13cm 4 playery są w bass na wolskiej i na fm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amaru Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 13cm 4 playery są w bass na wolskiej i na fm.. ale za ile heh na allegro byly tydzien temu za 28zl 19cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 28?? Ja widziałem Kup teraz za 38 zł, 28 to była aukcja bodaj Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Odświeżam. Na mojej ostatniej wyprawie na Suwalszczyznę w ciągu 3 dni tylko 3 sztuki około 69, 67 i 51 cm i kilka podgryzień.Ale lampa prawie przez cały dzień. Jeziorko fajne, 100 i trochę hektarów , ale 1/4 należy do Białorusi.Max 5 metrów wody ale większość to połacie grążeli, lili wodnych , rdestnicy itp. i 0,5-1,5 metra wody pod łódką.I wszystkie na Freestylera 13 cm Rainbow Trout. Pogryziony jest niemiłosiernie. Wkrótce spróbuję go zakonserwować żywicą epoksydową. Najlepsze jest to, że ostatnio jak tam byłem, to też Freestyler 13 cm Rainbow Trout był jedyną przynętą przy której coś się działo. Zaznaczam, że podczas obu wyjazdów stosowałem też inne przynęty. On niby tonie, ale na tyle powoli, że mozna go poprowadzić i na 0,5 m wodzie przy uniesionym kiju. I tutaj prośba: gdzie go można w tym kolorze i wersji 13 cm kupić w Polsce ?. W FM tego koloru nie mają. Znalazłem w GB, ale chcą 9 Funtów. Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Byłeś na Szlamach @godski? Też sie tam wybierałem z Prologicami w zeszły weekend, ale ostatecznie wybór padł na inne jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 godski, mogę Ci sprawdzić w WMH, mają spory wybór, chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Byłem. Piękne miejsce. Jeżdzę tam tak często jak tylko się da.Mimo żaru z nieba cisza i brak kąpiących się (wiadomo - brak dostępu do wody z brzegu) No, może czasem z łódki robię sobie siup do wody.A byłem nad Wigrami , to tam na wodzie tworzyły się korki jachtowo-kajakowo-ludzko-łódkowe. Krzysiek, sprawdź jak możesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Byłem w WMH. Mają trzynastki, ale Trouta - nie mają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Byłem w WMH. Mają trzynastki, ale Trouta - nie mają... kurcze nie wiem czy czasem u mnie ejdna malouzywana sztuka nie lezy w pudelku i nie czeka na lepsze czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi