hm62 Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Skończył mi się mój wędkarski plecak,teraz stoję przed zakupem, myślałem nad torbą jednak nie wiem która.Na pewno ma pomieścić pudła 360*230*80 w ilości 2-3 sztuki,no i dobrze aby były boczne zasobniki na inne "pierdoły" polecacie coś.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 (edytowane) Skończył mi się mój wędkarski plecak,teraz stoję przed zakupem, myślałem nad torbą jednak nie wiem która.Na pewno ma pomieścić pudła 360*230*80 w ilości 2-3 sztuki,no i dobrze aby były boczne zasobniki na inne "pierdoły" polecacie coś.PozdrawiamTomaszPlecak na 4 duże pudła plus kieszenie na pierdoły widziałem fajny na allegro około 200 zł. Torby na 4 pudła robi savage, rapala, Fox, iron claw. W zasadzie wszystko na 1 kopyto jest robione tzn są 2 czy 3 wzory tłuczone przez wszystkich. Różnią się w zasadzie kolorem Ten plecak to chyba miwardi był Wysłane z Atari XL przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Kwietnia 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Ja się szybko pożegnałem z torbą , plecak dużo wygodniejszy w przemieszczaniu się. Może pora na nowy plecak. Od siebie polecam fox rage voyager , duuużo mieści , bardzo wygodny na plecach. Druga opcja troche mniej pojemna ale za to mega wygodna to fjällräven skule 28l. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi