leslaw Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Prosze o opinie tego woblera.Z vertykalnych uzywam tylko Rapala Rattlin.Jaka jest roznica w stosunku do tego ?.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam!... miałem to "coś" w wersji mini, przez moment - przerzucając różne wynalazki... szczególnych wrażeń brak... masa na plus... z tego co pamiętam oczekiwałem ciut energiczniejszych ruchów... później nie było jakoś okazji lepiej potestować... i tak juz zostało... ach... jeśli chodzi o ścisłość ja tym spiningowałem, czy też jigowałem... ... tu znalazłem krótki test http://www.wedkarstwotv.pl/artykuly/wedkarstwo-spinningowe/972-zachciao-si-testowania ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 (edytowane) Co do znaczących różnic to ciężko mi się wypowiedzieć, bo Zippera mam 4 rodzaje, a rattlina tylko 1 szt.Zipper to dla mnie jedna z czołowych przynęt, złowiłem na niego więcej szczupaków niż na Slidera, prowadzę jak jiga, co 3- 4 x podciągając dużo mocniej w górę.Co do wersji mini to IMO pomyłka, o ile pracę normalnego zippera dość wyraźnie wyczuwam na kiju to mikrus niestety - nie tegez (kij wtedy też pod mikrusa). Edytowane 21 Listopada 2012 przez Zwierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ... znalazłem to podpinam: https://www.youtube.com/watch?v=yAFC2JjR0mI... może ktoś coś jeszcze dopisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wczoraj odświerzyłeś temat a ja akurat od dwóch dni konstruuje coś na kształt zippera lubie łowić z opadu a że woblery robię to zamarzyło mi się jigowanie własnym wynalazkiem. Też chętnie posłucham opinii innych i uwag co do pracy to może coś skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 (edytowane) Mam ochotę w tym sezonie wypróbować Zippera 7,5cm jednak występuje problem z zakupem tego modelu, na tą chwilę zakupiłem dwie dostępne sztuki w sklepie www.sprzetdragon.pl , ale zamiast tego co zamówiłem dostałem jednego Zippera 4,5cm Ma ktoś namiar na jakiś sklep w którym ten towar jest dostępny ? Edytowane 12 Marca 2019 przez Apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi