hm62 Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 No i po rywalizacji,u mnie totalna klapa ,jeden 60 i kilka jacków Patrzę i patrzę a tu fotek jak na lekarstwo .Oficjalnie ogłaszam zwycięzcę "Szczupak Majówki 2024 "i jest nim @malybalon-Maciek ze szczupakiem 104 cm.Moje najszczersze GRATULACJE Dziękuję wszystkim za udział bo frekwencja dopisała a szczupaki już nie .p.s.Maciek -zapraszam do kontaktu w celu przekazania nagrody 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Podtrzymuję ofertę (wpis 16), ale tak jak napisałem Odbiór osobisty w Warszawie, dlatego proszę organizatora o oficjalą listę, a nie tylko zwycięzcę, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 (edytowane) Sławek o jaką listę pytasz, uczestników?Wiesz bo zwycięzca jest tylko jeden, nie ma drugiego miejsca Edytowane 6 Maja 2024 przez hm62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 @malybalon gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybalon Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 No super udało się pierwsze wygrane zawody wędkarskie,raz byłem drugi w drużynowych dziękuję wszystkim uczestnikom i życzę połamania w tym sezonie szczupakowym pozdrawiam 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 No super udało się pierwsze wygrane zawody wędkarskie,raz byłem drugi w drużynowych dziękuję wszystkim uczestnikom i życzę połamania w tym sezonie szczupakowym pozdrawiampriv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 No super udało się pierwsze wygrane zawody wędkarskie,raz byłem drugi w drużynowych dziękuję wszystkim uczestnikom i życzę połamania w tym sezonie szczupakowym pozdrawiamSzczerze gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Na szczęście ryba pływa dalej i mam nadzieję,że ucieszy za jakiś czas kolejnego łowcę.Mam nadzieję,że wszyscy są gotowi na przyjęcie ryby 120 cm na łódce z tabliczką majówka 2024,miarką,rozłożonym podbierakiem i ustawionym aparatem do zrobienia idealnego ujęcia…. W ferworze walki skupiłem się na przywrócenia ryby do zdrowia i pomocy w odzyskaniu sił do odpłynięcia…. Dla Jonaszy wędkarstwa mam zapisane pesele i dane teleadresowe świadków,którzy potwierdzą wymiary Mamuśki oraz fakt,że w dobrej kondycji odpłynęła od przystani…. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Są tacy, którzy nie mogąc lądować bezpiecznie ryby (np. suma na kamiennej opasce), wyhaczają go w wodzie rezygnując nawet z mierzenia, a tym bardziej fotek. I nie cierpią bynajmniej z tego powodu, a raczej wręcz przeciwnie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 Gratuluję wygranej i czekam na adres do wysyłki ????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zack Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Gratuluje zwycięzcy i prosze o adres do wysyłki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Ja również jak koledzy wyżej ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 malybalon gratyI ode mnie skromny upominek również zostanie wysłany. Szczegóły na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi