MietekK Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Czy na forum JB jest może użytkownik tego właśnie drag clickera do Alphasa Air. Chodzi mi o opinie. https://youtu.be/WSO_wEASmF4?si=N_2Xfa2RosTQSf2y Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Też kiedyś o nim myślałem, na zagranicznych forach same pozytywne opinie. Niestety cena z wysyłką nie jest już tak przyjazna, w eurokołch... nie do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 a tak z ciekawości - jaka jest cena tego cuda?bo może lepiej sprzedać tego alphasa i kupić wersję z clikerem fabrycznym? gekka clikera ma na pewno (mam), silver creek prawdopodobnie również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 56 $. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Szkoda mi trochę sprzedawać Alphasa bo jest prawie nówka i szpulka Roro też jest. A clickerek by się przydał. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Nie sprzedawaj Alphasa! Porównywałem niedawno z Aldebaranem 2022 i Daiwa T3 Air. W niczym nie ustępuje a nawet jest "przyjaźniejszy" w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 (edytowane) Też tak uważam. Alphas na razie zostaje. Przemyślę jeszcze zakup tego draga i zrobi się a niegoprawie Steez. [emoji4][emoji2960]Dziękuję Robert. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Kwietnia 2024 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Jak chcesz po taniości to Clicker z AliExp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 (edytowane) Miałem kiedyś założyłem do Tatuli i czym prędzej zdjąłem. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 25 Kwietnia 2024 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Szkoda mi trochę sprzedawać Alphasa bo jest prawie nówka i szpulka Roro też jest. A clickerek by się przydał. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalkaw tych co proponowalem ta szpula również bedzie pasować... no i jeden powod odpada:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 (edytowane) Ciekawe jakie są koszty dodatkowe przy przesyłce z USA przy wartości np. do 100$. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Kwietnia 2024 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 może jednak? https://jerkbait.pl/topic/190626-daiwa-silver-creek-air-tw-stream-custom-85l/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Mieciu, przypomnij sobie ile razy zapierdział Ci hamulec? Ale tak dłużej niż powiedzmy 10 sek. Ile dała Ci wrażeń linka wysnuwająca się spod kciuka? Przelicz sobie ile będziesz w d***ę, kiedy zechcesz sprzedać multiplikator? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Nie mogłem się powstrzymać i zamówiłem. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Jeżeli mówisz o ryzyku technicznym że coś może nie pasować to tego się raczej nie obawiam. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Właśnie odebrałem przesyłkę. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Clicker już założony. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi