Swet Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Mam pytanie. Czy wśród szanownych użytkowników niniejszego forum są osoby regularnie zaopatrujące się w wybranych/ulubionych polskich sklepach internetowych ze sprzętem wędkarskim? Interesuje mnie opinia na ich temat, oferta, jakośc obsługi klienta, no i nazwa sklepu (link do strony). Osoby które z różnych powodów nie korzystają (a chciałyby), niech też się wypowiedzą, podając oczywiście przyczynę braku zainteresowania taką formą kupowania sprzętu w naszym kraju. Czym waszym zdaniem powinien charakteryzować się idealny sklep np.:a)prowadzić fachowe doradztwob)informować od dostepności towaruc)szybko realizowac zamówieniad)być funkcjonalny i estetyczny Niewielka ilośc sprzętu castingowego to oczywiście podstawowa wada polskich sklepów internetowych (ale może się mylę), jednakże formułując swoje opinie w przedmiotowym zakresie patrzcie przez pryzmat takich produktów jak: multiplikatory, kije z pazurem itp. I ostatnia sprawa, czego brakuje naszym sklepom w porównaniu z tymi z zagranicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Czyż byś chciał otworzyć wzorcowy sklep internetowy ze sprzetem castingowym, czy tylko szukasz tych dobrych. Co to tematu to moim zdaniem jeśli weżmiemy pod uwagę wędki, blanki to polecam Żbika - fachowość można się dogadać. Jeżeli chodzi o to co naszym brakuje to moim zdaniem sprzętu i jeszcze raz sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Muszę jednak dodać, że mam niewielkie doświadczenie ze sklepami internetowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dokładnie, brakuje ciekawej oferty. Jest głównie sprzęt krajowych dystrybutorów/importerów wykonywany na ich zamówienie w azji. Czasami podobnej klasy sprzęt wykonywany na zamówienie analogicznych importerów np. z Niemiec. Druga rzecz to ceny. Jak się trafiają jakieś co bardziej niesztampowe przynęty, np. jakieś mannsy czy gumy z USA, to zazwyczaj kosztują większe pieniądze niż zamawiane bezpośrednio z USA, np. jakimś zbiorowym zamówieniem w grupie kolegów. Nie wspomnę już o przebiciach na grubszym sprzęcie, np. na multiplikatorach Reasumując, jest mało interesujących rzeczy do kupienia a jak są, to z reguły po mało konkurencyjnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Kupuje w fishing mart http://www.fishing-mart.com.plJednak raczej doraznie - ot, glówki, gumy, duperele. Rapalke jedna, moze dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zobacz http://www.wobek.plDobra przynety i tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mleko_1 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zobacz sobie strone Żbikowskiego tam jest duzo wedek z pazurem http://sklep.rybieoko.pl/wedkarstwo/wedziska/wedziska_castin goweTam kupile st. croix triumph... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swet Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Może ktoś jeszcze ma cos do powiedzenia w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 swet - ja oraz moim dwaj koledzy - zawodowo handlowcy w branzy wedkarskiej, jak zwykle chetnie pomozemy, ale co jak i dlaczego to jak zwykle live... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klubklen Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 na allegro sa super woblery recznej produkcji trzeba tylk byc cierpliwym czasem mozna trafic na super wabiki......czasem to nawet zamawiam modele u producenta poza allegro polecam sprzedawcow; oto ich niki na allegro..... KasiaKal i Amichna1naprawde ich przynety to najwyzsza polka....nigdzie wsklepach czegos takiego nieznajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jeśli dobrze pamietam to KAsiakKAl zajmuje sie glownie sprzedaża wobkow naszego forumowego kolegi Januarego Pawlosa.... tych akurat chyba nie trzeba reklamowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ja ostatnio kupowałem dla kumpla kołowrotek w http://www.wedkarskiezakupy.pl/ . Przysłali bardzo szybko. @Warciak też tam brał zauberka z tego co wiem Co do pytań @swet to na pewno b i c. Przy fachowości doradztwie to chyba czasami może być ciężko o obiektywizm. Natomiast funkcjonalność i estetyczność - chodzi o wygląd strony? Jeżeli tak to wydaje mi się, że jeżeli nic nie wiemy o sklepie to podświadomie mamy do niego większe zaufanie, wygląda bardziej profesjonalnie. Poza tym wolę ładne. A i jest tam parę multików i wędek do nich, ale dla mnie to na razie przyszłość więc się nie rozpisuję. (chyba lepiej z tymi pierwszymi...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A co sądzicie o sklepie internetowym spinn.pl?? Korzystał ktoś z usług tego sklepu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) Zna może ktoś ten sklep https://moczykij.com.pl/ ? Edytowane 7 Października 2019 przez zandermafija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi