Skocz do zawartości

Polskie sklepy internetowe

Swet

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie. Czy wśród szanownych użytkowników niniejszego forum są osoby regularnie zaopatrujące się w wybranych/ulubionych polskich sklepach internetowych ze sprzętem wędkarskim?

Interesuje mnie opinia na ich temat, oferta, jakośc obsługi klienta, no i nazwa sklepu (link do strony).

Osoby które z różnych powodów nie korzystają (a chciałyby), niech też się wypowiedzą, podając oczywiście przyczynę braku zainteresowania taką formą kupowania sprzętu w naszym kraju.

Czym waszym zdaniem powinien charakteryzować się idealny sklep np.:

a)prowadzić fachowe doradztwo

b)informować od dostepności towaru

c)szybko realizowac zamówienia

d)być funkcjonalny i estetyczny

Niewielka ilośc sprzętu castingowego to oczywiście podstawowa wada polskich sklepów internetowych (ale może się mylę), jednakże formułując swoje opinie w przedmiotowym zakresie patrzcie przez pryzmat takich produktów jak: multiplikatory, kije z pazurem itp.

I ostatnia sprawa, czego brakuje naszym sklepom w porównaniu z tymi z zagranicy?

Czyż byś chciał otworzyć wzorcowy sklep internetowy ze sprzetem castingowym, czy tylko szukasz tych dobrych. Co to tematu to moim zdaniem jeśli weżmiemy pod uwagę wędki, blanki to polecam Żbika - fachowość można się dogadać. Jeżeli chodzi o to co naszym brakuje to moim zdaniem sprzętu i jeszcze raz sprzętu.

Dokładnie, brakuje ciekawej oferty. Jest głównie sprzęt krajowych dystrybutorów/importerów wykonywany na ich zamówienie w azji. Czasami podobnej klasy sprzęt wykonywany na zamówienie analogicznych importerów np. z Niemiec.

Druga rzecz to ceny. Jak się trafiają jakieś co bardziej niesztampowe przynęty, np. jakieś mannsy czy gumy z USA, to zazwyczaj kosztują większe pieniądze niż zamawiane bezpośrednio z USA, np. jakimś zbiorowym zamówieniem w grupie kolegów. Nie wspomnę już o przebiciach na grubszym sprzęcie, np. na multiplikatorach

Reasumując, jest mało interesujących rzeczy do kupienia a jak są, to z reguły po mało konkurencyjnych cenach.

na allegro sa super woblery recznej produkcji trzeba tylk byc cierpliwym czasem mozna trafic na super wabiki......czasem to nawet zamawiam modele u producenta poza allegro polecam sprzedawcow;

oto ich niki na allegro..... KasiaKal i Amichna1

naprawde ich przynety to najwyzsza polka....nigdzie wsklepach czegos takiego nieznajdziecie :mellow:

Ja ostatnio kupowałem dla kumpla kołowrotek w http://www.wedkarskiezakupy.pl/ . Przysłali bardzo szybko. @Warciak też tam brał zauberka z tego co wiem :mellow:

Co do pytań @swet to na pewno b i c. Przy fachowości doradztwie to chyba czasami może być ciężko o obiektywizm. Natomiast funkcjonalność i estetyczność - chodzi o wygląd strony? Jeżeli tak to wydaje mi się, że jeżeli nic nie wiemy o sklepie to podświadomie mamy do niego większe zaufanie, wygląda bardziej profesjonalnie. Poza tym wolę ładne. :lol:

A i jest tam parę multików i wędek do nich, ale dla mnie to na razie przyszłość więc się nie rozpisuję. (chyba lepiej z tymi pierwszymi...)

• 12 lat później...