Skocz do zawartości

Shimano Twin Power XTR

adam 13

Rekomendowane odpowiedzi

To pochwal się kolego co tam znalazłeś, o tej ulubionej przez wielu generacji szimaniaków nigdy dość.

Kiedyś jeden user przeprowadzał konkretne tuningi: https://jerkbait.pl/topic/96136-ma%C5%82y-upgrade-shimano-super-x-gt-3000/

Niestety nie ma Go na forum, a szkoda bo takie tulejeczki redukcyjne do pinionów przydałyby się wielu z nas. <_< 

BTW, nie zalega komuś taki XTR leżaczek igiełka? :wub:

• Like 1

Niestety filmu nie znalazlem

Rozebralem, nasmarowalem,dziala ;)

U mnie od nowosci, a to juz okolo 23 lata Nie wiem jakiego lakieru uzywali, jest super trwaly

Po tylu latach, a jak nowy, wytarta mam tylko raczke od krecenia palcem, tak lekko chodzil i chodzi

Dla mnie jeden z ladniejszych TP  A do tego trzy szpule, dzis nie do pomyslenia

Problem mialem z lozyskiem oporowym, teraz dalem inny smar i mysle ze sie nie dostanie do oporowki

Pare lat temu byly dwa nowe na Ebay, poszly za ca 230€ za sztuke

Dalem znac tu na forum, ale post szybko znikna

To pochwal się kolego co tam znalazłeś, o tej ulubionej przez wielu generacji szimaniaków nigdy dość.

Kiedyś jeden user przeprowadzał konkretne tuningi: https://jerkbait.pl/topic/96136-ma%C5%82y-upgrade-shimano-super-x-gt-3000/

Niestety nie ma Go na forum, a szkoda bo takie tulejeczki redukcyjne do pinionów przydałyby się wielu z nas. <_<

BTW, nie zalega komuś taki XTR leżaczek igiełka? :wub: