adam 13 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 (edytowane) WitamSzukam i szukam i znalesc nie moge Potrzebuje film z serwisu TP XTR z 2000 roku Edytowane 26 Kwietnia 2024 przez adam 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Temat rozwiazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek Opublikowano 3 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 To pochwal się kolego co tam znalazłeś, o tej ulubionej przez wielu generacji szimaniaków nigdy dość.Kiedyś jeden user przeprowadzał konkretne tuningi: https://jerkbait.pl/topic/96136-ma%C5%82y-upgrade-shimano-super-x-gt-3000/Niestety nie ma Go na forum, a szkoda bo takie tulejeczki redukcyjne do pinionów przydałyby się wielu z nas. BTW, nie zalega komuś taki XTR leżaczek igiełka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Niestety filmu nie znalazlemRozebralem, nasmarowalem,dziala U mnie od nowosci, a to juz okolo 23 lata Nie wiem jakiego lakieru uzywali, jest super trwalyPo tylu latach, a jak nowy, wytarta mam tylko raczke od krecenia palcem, tak lekko chodzil i chodziDla mnie jeden z ladniejszych TP A do tego trzy szpule, dzis nie do pomysleniaProblem mialem z lozyskiem oporowym, teraz dalem inny smar i mysle ze sie nie dostanie do oporowkiPare lat temu byly dwa nowe na Ebay, poszly za ca 230€ za sztukeDalem znac tu na forum, ale post szybko znikna To pochwal się kolego co tam znalazłeś, o tej ulubionej przez wielu generacji szimaniaków nigdy dość.Kiedyś jeden user przeprowadzał konkretne tuningi: https://jerkbait.pl/topic/96136-ma%C5%82y-upgrade-shimano-super-x-gt-3000/Niestety nie ma Go na forum, a szkoda bo takie tulejeczki redukcyjne do pinionów przydałyby się wielu z nas. BTW, nie zalega komuś taki XTR leżaczek igiełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi