star Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam. Trochę wspomnień, starsi wędkarze wiedzą co to za kołowrotek. Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez star Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Przepraszam za pomyłkę w temacie "kołowrotków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Chyba nie ma sensu dublować tematów. Tutaj jest wątek, w którym Twój temat w pełni się pasujehttps://jerkbait.pl/topic/44512-%C5%82owcy-w%C4%99dkarskiej-historii-%C5%9Bladami-namacalnych-dowod%C3%B3w/?hl=%2B%C5%82owcy+%2Bw%C4%99dkarskiej+%2Bhistorii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
star Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Dobrze rozumiem, dziękuję za cenną uwagę i przepraszam. Miałem zamiar zrobić cykl w którym, co pewien czas pokazywałbym starsze modele kołowrotków. Ale jak już jest założony taki temat, to nie będę ich prezentował. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Nie masz za co przepraszać, wręcz przeciwnie. Dołącz do istniejącego już wątku i pokazuj fajne kołowrotki jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Witam. Trochę wspomnień, starsi wędkarze wiedzą co to za kołowrotek.Łowiłem kiedyś podobnym W połączeniu z ruskim teleskopem...Pierwszy zestaw, po dziadku, na spławik Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcipas Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 (edytowane) Mój dziadek miał takiego przy spiningu. Potem kupił mi i sobie brązowe do ruskich teleskopów. I ta wymiana sprężynki kabłąka czasami , ehh to były czasy. Do teleskopów samemu kupowało się przelotki.....Jeden taki brązowy jeszcze wisi u mnie na ścianie w garażu Edytowane 28 Kwietnia 2024 przez Marcipas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Mój dziadek miał takiego przy spiningu. Potem kupił mi i sobie brązowe do ruskich teleskopów. I ta wymiana sprężynki kabłąka czasami , ehh to były czasy. Do teleskopów samemu kupowało się przelotki.....Jeden taki brązowy jeszcze wisi u mnie na ścianie w garażuTo wymienianie przelotek też pamiętam Kiedyś wywaliłem się na rowerze i zniszczyłem połowe przelotek, kij przeżył.Niestety w sklepie już nie mieli na podmianę i ojciec dorobił z stalowego drutu jak w muchówce.Pomimo takiego "druciarstwa" to nadal tym zestawem rzucałem dalej niż znajomi z podstawówki nowoczesnym sprzętem made in china Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi