Mariano Italiano Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Gratuluję pieknych ryb.Ilośc złowionych jest dla mnie miażdżąca:) Trzeba wkońcu kiedyś pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wanio Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 . Loko gratulacje !! Poprzeczka idzie w górę. Ciężko będzie ale mobilizacja jest wielka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 DSC00524.jpg prawie metr Marcina DSC00534.jpgDSC00535.jpg i ryba wyprawy 112 cm ciekawe, że te większe siedziały w jednej dziurze od zeszłego roku... dla przypomnienia mój z 2012 roku ,103 cm z takim samym tłem fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ciekawe, że te większe siedziały w jednej dziurze od zeszłego roku... dla przypomnienia mój z 2012 roku ,103 cm z takim samym tłem fotki to nie to samo miejsce twoje było poobstawiane sieciami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Gratuluję udanej wyprawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Fantastyczne wyniki!Serdecznie gratuluję!Szczupak na szczupaka-to dopiero przygoda.Czy duży puścił małego dopiero w podbieraku,czy też jakimś cudem zahaczył się o przynętę?Napiszcie o tym.Swoją drogą to doświadczenie mówi o tym,że nie ma górnej granicy wielkości stosowanej do połowu dużych szczupaków przynęty.Nasze doświadczenie sprzed ok 10 lat -niestety bez dokumentacji fotograficzbej to 8 kg szczupak wyholowany na 3 kg "malucha"Fuks,ale 11 kg znalazło się w podbieraku.Jeszcze raz gratuluję klimatu i połowów.pzdr.kardi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 O pierwszej w nocy jazda do laponii. Countdown się skończył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 O pierwszej w nocy jazda do laponii. Countdown się skończył.Direction ---> North Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 O pierwszej w nocy jazda do laponii. Countdown się skończył.Kurde, zazdroszczęJa miałem ruszać w czwartek, w piątek z Bujo dalej, do Szweda. Niestety część ekipy z PL wystawiła nas do wiatru 5 dni przed wyjazdem i dupa... dopiero chyba za rok. A kuxwa pól roku planowania, potężne koszta poniesione (odesłanie dzieciaków do PL na wymuszone wakacje, bilety w "gorącym terminie") i za 5 12 "sorry, ale nie jadę z Wami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Direction ---> North Kilka miesięcy czekania i to już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Kurde, zazdroszczęJa miałem ruszać w czwartek, w piątek z Bujo dalej, do Szweda. Niestety część ekipy z PL wystawiła nas do wiatru 5 dni przed wyjazdem i dupa... dopiero chyba za rok. A kuxwa pól roku planowania, potężne koszta poniesione (odesłanie dzieciaków do PL na wymuszone wakacje, bilety w "gorącym terminie") i za 5 12 "sorry, ale nie jadę z Wami"... Dlatego planowanie powinno się zawsze odbywać na unity. Taki "dwosobowy junit" to optimum. Samochód, ponton, silnik, dwóch napaleńców, którzy mogą na sobie polegać i do sukcesu potrzeba już tylko szczęścia (+ 10 nieprzespanych nocy). Junit rulez. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 ... dokładnie tak, wyjazdy powinno planować się parami. Ale własnie Kuba, nie możecie jechać we 2-ch ? ps. Krzysiek, jadę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Nie ma takiej opcji, ze względów finansowych.Zmiana trasy, zahaczenie o Wawę gdzie jest sprzęt Michała , ekstra promy itd - robi się z tego kasa, za którą można chyba na tydzień flatsów do Meksyku pofrunąć.Do tej pory już zainwestowałem w wyjazd więcej niż 2 lata temu, po dorzuceniu ekstra kosztów... Trochę za drogi wypad na lipienie sie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Podziękuj kolegom, ładnie z ich strony, że się skonkretyzowali, jak już poniosłeś koszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Michał też kilka tyś koron lżejszy za domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 A jakis zastepczy sklad? Przekrec do mnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacio Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich ! (nowy tu jestem ) chciałbym zapytać czy ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję być nad jeziorem Vindommen ? Ruszam tam ze znajomymi w przyszły piątek. W szczególności interesuje mnie czy były jakieś sukcesy w połowie sandacza. Za wszystkie inne wskazówki również będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Może nic konstruktywnego nie powiem, ale trochę późno szukasz informacji... Ja zaczynam tak z pół roku wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacio Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 jak to mówią lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich ! (nowy tu jestem ) chciałbym zapytać czy ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję być nad jeziorem Vindommen ? Ruszam tam ze znajomymi w przyszły piątek. W szczególności interesuje mnie czy były jakieś sukcesy w połowie sandacza. Za wszystkie inne wskazówki również będę wdzięczny.PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loktok - cardiamu Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) witam Zeby nie zakladac nowego tematu, to spytam tutaj, choc sprawa dotyczy maja 2014 roku. chcialbym 1 raz wybrac sie do Szwecji na szczupaki. Moje pytanie jaki sprzet i przynety nalezy zakupic, azeby wyjazd byl udany. Obecnie lowie zestawemcastingowym dragon millenium 25-60g, abu revo sx i glownie rzucam sliderami 10, plecionka pp 20 lBs, przypony big game surflon 7x7 30 cm Chcialbym juz powoli zaczac kompletowac sprzet, albo przynajmniej odkladac kase. Lokalizacja wyjazdu jeeacze nie okreslona czy beda to szkiery czy jakies wewnetrzne jezioro. Pozdrawiam michal Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez loktok - cardiamu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) jezioro sam wiesz ,dasz rade ogarnac ..szkiery z przewodnikiem ...polecam boren-szukasz łaki podwodnej i jazda- ale nie wczesniej niz czerwiec edit: sprzet masz ok choć fajnie jest porzycać czymś pod jacka 19cm z czerwonym brzuszkiem..choćby Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez salmon1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cóż, ja - żeby wyjazd był udany, biorę 3 kije na pstrągi 10-12-15lb, 3 na szczupaki 17-20-40lb (w tym jeden do DR-a), muchówkę #9, i jerkówkę o bliżej nieokreślonym cw. - tak na oko ze 25lb Dojdzie jeszcze jedna pstrągówką 17lb+ bo w tym roku poczułem już pewien niedobór mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Cóż, ja - żeby wyjazd był udany, biorę 3 kije na pstrągi 10-12-15lb, 3 na szczupaki 17-20-40lb (w tym jeden do DR-a), muchówkę #9, i jerkówkę o bliżej nieokreślonym cw. - tak na oko ze 25lb Dojdzie jeszcze jedna pstrągówką 17lb+ bo w tym roku poczułem już pewien niedobór mocy Krzychu, jak ty się z tym wszystkim do pontontonu pakujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Krzychu, jak ty się z tym wszystkim do pontontonu pakujesz ? z tego co słyszałem to jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi