MARIO87 Opublikowano 31 Października 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2024 Dzisiejszy wieczorek udał się , chłodno wietrznie ale opłacało wytrwale zostać jeszcze , wpadła piękna gruba jesienna 70-tka ???????? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 (edytowane) Panowie na jakie kije i przynęty łapiecie te bolenie - dawajcie info w wątku.Kij na blanku St. Croix 5sc90mhf2.Ten powyżej skusił się na wobler-cykadę, mojego autorstwa. Edytowane 1 Listopada 2024 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIO87 Opublikowano 1 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Ja na mojego już nie produkowanego Fenwicka Eagle GT - 290 / 7-21g do tego kołowrotek Ultegra i różne woblery teraz to raczej typu cykadopodobne gumy np. RH i jazda nad wodę ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Ja łowię na Suzuki 16 lb z daiwą o przełożeniu 10.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Brawo. Ten na dole sprawia wrażenie co najmniej 80+. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Przez dużą wodę i zakazy nadgorliwego wojewody, to był krótki czas na duże i grube, jesienne rapy. Na szczęście na ostatnim wyjeździe, w końcu udało się je namierzyć. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 3 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2024 Wymęczone odrzańskie 75,5cm 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 4 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2024 Wymęczone odrzańskie 75,5cmpiękna torpeda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2024 (edytowane) Na ostatniej wyprawie udało się złowić dwie ryby o długość prawie 80 cm. Obu do magicznej granicy, zabrakło dosłownie kilku milimetrów.Ten skusił się na Furię od A. Lipińskiego???? Edytowane 5 Listopada 2024 przez Artech 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 To raczej ostatni boleń tego sezonu 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Jeszcze w grudniu tam złowisz o ile się wybierzesz, ociężałe już ryby, lepiej będą reagować na leniwe sticki, nawet zatrzymane między muldami, tworzącymi podwodne przykosy (o ile można te struktury nazwać przykosami) niż cykady, które jednak wymagają nieco tempa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Kuba, raczej już się nie wybiorę. Może jeszcze popływam za szczupakiem ze 2 razy i kończę sezon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Lada dzień, ryby skupią się w pobliżu swoich ostoi, będzie niewiele takich zgrupowań ale jak trafisz na choćby jedną to jest szansa rozbić bank. Pogoda sprzyja, szczupaków na wiosnę złowisz do bólu, bolenie są teraz w sztosie formy, wyglądają wspaniale. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Ja sezon zakończyłem. Złowiliśmy z Marcinem 31 rap pomiędzy 80-85. Ryba sezonu niestety zwiała mi z podbieraka bo nie chciało mi się zaszyć niewielkie rozdarcie z którego bolek zrobił duże rozdarcie. Grzechem było by narzekać. 80+ przed wschodem słońca. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2024 Moje tegoroczne próby za bolenikem dobiegły końca. Nawiązujący do boleni wpis znalazł się na moim blogu https://jerkbait.pl/blog/18/entry-745-koniec-i-w%C4%99dkarskie-%C5%BCycie-po-nim/ A tu jedna z 8ek z bieżącego roku. Od strony technicznej : Wedka cts, shimano 3000, linka pitbull oraz wobler Twórcy z jerkbait.pl. Pozdrawiam Guzu 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 Jedna z ostatnich ryb sezonu 2024 . 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 3 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2024 Grudniowy, na rippera :-) 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 moj boleń 80 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 moj boleń 80 cm Fajnie że złowiłeś osiemdziesiątkę ale zdjęcie słabe, a w ogóle to wygląda jak trup ..., 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Fajnie że złowiłeś osiemdziesiątkę ale zdjęcie słabe, a w ogóle to wygląda jak trup ...,Żyje , mam filmik jak wypuszczam , chetnie wstawie lepsze zdiecia ale nie wiem jak prubuje już z 3 godz i nic mi nie wychodzi Myślisz ze zjadł bym bolenia hehehe Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2024 przez kowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Możesz napisać czemu ma służyć taką fota ?Ryba na zdjęciu wygląda, nie obraź się jak szmata walnięta na błocie Jeśli to miała być pamiątka to gratuluję dobrego smaku, jeśli chęć zaimponowania innym to chyba też nie za bardzo trafiłeś 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowi Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 (edytowane) Możesz napisać czemu ma służyć taką fota ?Ryba na zdjęciu wygląda, nie obraź się jak szmata walnięta na błocieJeśli to miała być pamiątka to gratuluję dobrego smaku, jeśli chęć zaimponowania innym to chyba też nie za bardzo trafiłeśa moze kolego podpowiesz jak zrobic fote samemu bez sprzetu w trzcinie w inny sposób , to był z 10 ty bolen tego dnia w ciągu moze 2ch godzin ledwo z nim dolazlem do brzegu po ostrych kamieniach na boso nie jestem spinnigistą pro jak Ty nie używam spodnio butów , nie uzywam podbieraków mat i innych dobrze ze miarki uzyczył pobliski spinnigista pro,ktory patrzył jak na debila ze wyciagam tyle boleni on rzadnego a łowił obok , i tak dobrze ze nie zabrałem go na kotlety bo juz nie bylo miejsca w plecaku xd Edytowane 12 Grudnia 2024 przez kowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Miałem odpowiedzieć Ci grzecznie i merytorycznie ale....edytowałeś swojego postaWięc napiszę Ci takSzkoda żeś się na tych kamieniach na bosaka nie wyjebałNaprawdę szkoda..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 a moze kolego podpowiesz jak zrobic fote samemu bez sprzetu w trzcinie w inny sposób , to był z 10 ty bolen tego dnia w ciągu moze 2ch godzin ledwo z nim dolazlem do brzegu po ostrych kamieniach na boso nie jestem spinnigistą pro jak Ty , i tak dobrze ze nie zabrałem go na kotlety bo juz nie bylo miejsca w plecaku xd Może po prostu następnym razem nie kładz ryby na piachu. A zdjęcie z rąsi np. tak. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi