Skocz do zawartości

Fenwick MHX Casting - gdzie zobaczę i kupię w Polsce?

dawid_

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dałem za swojego HMXT89M-2-F 550 ale to było 2 lata temu. Teraz nie wiem... u źródła najlepiej zapytaj www.fenwick.com.pl kiedyś powymieniałem się mailami doradzili mi kija pod sandacza. Z tego co można było wywnioskować to mają pojęcie o castingu.

Kij ma ciemno brązowy blank co widać w słońcu a wydaje być sie czarny, świetny patyk pod szczupaki nie jest sztywny jest miękki rzadko z niego ryba spada z plecionką to i na upartego podejdzie pod sandacza mowa o modelu do 28g 270cm te do 14 to już bardzo miękkie są

@Wobler129 Koledzy pytali gdzie można obejrzeć, a nie gdzie w nieokreślonyn bliżej terminie można obejrzeć. Sam zadzwoniłem do CW w Warszawie aby zapytać o dostępność jednego z HMX'ów i było tylko kilka modeli.

BTW jak to jest z gwarancja na kije tej serii, w CW twierdzą, że niezmiennie 5lat, tymczasem na stronach przedstawiciela dożywotnia.

@maxtip też widziałem tą informację na fenwick.com.pl ale telefonicznie sprzedawca z Centrum Wędkarstwa w Warszawie powiedział, że to błąd i na nowe tez jest 5lat. Zastanawiałem się czy to błąd czy niewiedza.

... informacja zawarta na stronie fenwick.com.pl sprawia wrażenie jak najbardziej wiarygodnej... trudno mówić o pomyłce... jest nawet uzasadnienie... nie znam pana z Centrum Wędkarstwa, pewnie miał miły głos i pewnie był bardzo fajny... ale... ale w przypadku watpliwości zwróciłbym się do źródła, czyli do wyłącznego przedstawiciela marki Fenwick w Polsce... miałem przyjemność korespondować drogą mailową, było szybko i kompetentnie... zachecam, więc do skorzystania z adresu: biuro@kr-fishing.pl

p/s... obecne modele HMX są na etapie wyprzedaży (a przynajmniej powinny być) i można je kupić w "lepszej" kasie (a przynajmniej powinno być można)...

Edytowane przez maxtip