dawid_ Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Gdzie można zobaczyć i nabyć kije Fenwick MHX? Spośród listy "dystrybutorów" Fenwicka zamieszczonej na ich stronie chyba żaden nie ma więcej jak 1-2 kije tej marki, a tylko parę posiada sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Przedzwoń na Wybrzeże gdyńskie w Warszawie, byłem w październiku i mieli trzy pełne stojaki. Tak na oko ze 70 wędek. Ile z tego HMX-ów nie wiem bo oglądałem aetos-y ale podejrzewam że z 15 na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 OK. Na jakim pułapie cenowym to się mniej więcej kształtuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinncaster Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja dałem za swojego HMXT89M-2-F 550 ale to było 2 lata temu. Teraz nie wiem... u źródła najlepiej zapytaj www.fenwick.com.pl kiedyś powymieniałem się mailami doradzili mi kija pod sandacza. Z tego co można było wywnioskować to mają pojęcie o castingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 DZIĘKI!. Chodziło mi o rząd wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Ja kupiłem na Wyb. Gdyńskim w październiku za ok 450. Jeszcze teraz widziałem że HMX w promocji 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Jakie wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 model MHXT 86MH-2-F, 2,6 m, 1/2-2 oz. Duża moc, szybki ale nie przesztywniony. Dobrze się ładuje od 15 g. Dobrze przenosi drgania. Stosuję na rzece z brzegu. Mam nadzieje że trafię rybę która będzie w stanie go przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Kij ma ciemno brązowy blank co widać w słońcu a wydaje być sie czarny, świetny patyk pod szczupaki nie jest sztywny jest miękki rzadko z niego ryba spada z plecionką to i na upartego podejdzie pod sandacza mowa o modelu do 28g 270cm te do 14 to już bardzo miękkie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgadza się. Myślę że jest warty kasy, którą dałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 http://www.fenwick.com.pl/punkty-sprzedazy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 @Wobler129 Koledzy pytali gdzie można obejrzeć, a nie gdzie w nieokreślonyn bliżej terminie można obejrzeć. Sam zadzwoniłem do CW w Warszawie aby zapytać o dostępność jednego z HMX'ów i było tylko kilka modeli. BTW jak to jest z gwarancja na kije tej serii, w CW twierdzą, że niezmiennie 5lat, tymczasem na stronach przedstawiciela dożywotnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 O ile się orientuję HMX ma 5 lat HMG ma dożywotnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 BTW jak to jest z gwarancja na kije tej serii, w CW twierdzą, że niezmiennie 5lat, tymczasem na stronach przedstawiciela dożywotnia. ... stare modele 5 lat, nowe (2013) dożywotnia: http://www.fenwick.com.pl/seria_hmx_casting.html... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 To dzwonimy i pytamy, ew. się umawiamy. Chyba nikt nie wie gdzie jakie są - no chyba, że ktoś w sklepie pracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 @maxtip też widziałem tą informację na fenwick.com.pl ale telefonicznie sprzedawca z Centrum Wędkarstwa w Warszawie powiedział, że to błąd i na nowe tez jest 5lat. Zastanawiałem się czy to błąd czy niewiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 (edytowane) @maxtip też widziałem tą informację na fenwick.com.pl ale telefonicznie sprzedawca z Centrum Wędkarstwa w Warszawie powiedział, że to błąd i na nowe tez jest 5lat. Zastanawiałem się czy to błąd czy niewiedza. ... informacja zawarta na stronie fenwick.com.pl sprawia wrażenie jak najbardziej wiarygodnej... trudno mówić o pomyłce... jest nawet uzasadnienie... nie znam pana z Centrum Wędkarstwa, pewnie miał miły głos i pewnie był bardzo fajny... ale... ale w przypadku watpliwości zwróciłbym się do źródła, czyli do wyłącznego przedstawiciela marki Fenwick w Polsce... miałem przyjemność korespondować drogą mailową, było szybko i kompetentnie... zachecam, więc do skorzystania z adresu: biuro@kr-fishing.pl p/s... obecne modele HMX są na etapie wyprzedaży (a przynajmniej powinny być) i można je kupić w "lepszej" kasie (a przynajmniej powinno być można)... Edytowane 24 Listopada 2012 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 W CW faktycznie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi