Manniek66 Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 (edytowane) Siemka mam taki mały hmm...no problemem tego nazwać nie można ale mnie ten mankament wkurza gdyż podczas szybszego kręcenie korbką 2 delikatnie stukające ze sobą elementy wydają niefajne dźwięki. Jest to ciche no ale jest , przejdźmy do meritum: element który zaznaczyłem czerwonym kółeczkiem dość mocno rusz się.Co mogę zrobić żeby to zniwelować ? Śrubka jest dokręcona , wszystkie części są na swoim miejscu wg schematu ;/ Może źle się wyraziłem , ta rurka trzyma się dobrze lecz ruszają się plastikowe elementy... Edytowane 23 Listopada 2012 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Dobra , dałem inną śrubę - troszkę dłuższą i jest prawie dobrze.Minimalnie się rusza ale tak może już być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi