huligan77 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Nie rozumiem dlaczego nie udostępniasz tutaj danych tego cwaniaczka.Milcząc dajesz mu tylko przyzwolenie do oszustwa kolejnych klientów. P.S.podziwiam za cierpliwość 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valo Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 (edytowane) A może owy rękodzielnik sam powinien walnąć skruchę, się odezwać i publicznie przeprosić.Chyba bez szans w tych czasach, to trzeba mieć jaja po pierwsze a po drugie odrobinę honoru i dumy. Dziś taka postawa to prawdziwa rzadkość. Dziś stawia się kloca na środku pokoju przy wszystkich gościach, najpierw twierdzi że to nie moje i nie ja a później robi z siebie ofiarę i jeszcze wszyscy klepią po ramieniu i litują się. Edytowane 15 Maja 2024 przez Valo 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jak wiecie o kogo chodzi dajcie znać na priv, nie chciałbym wspierać takich osób zakupami. Zdrowia. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jak wiecie o kogo chodzi dajcie znać na priv, nie chciałbym wspierać takich osób zakupami. Zdrowia.Przyłączam się do prośby Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ja też. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 @skius- niestety nie kojarzę żadnego celebryty wędkarskiego, ale przynęt zamawiam sporo,dlatego jeśli to nie problem ,to poproszę info na priv o kim mowa i na kogo uważać tak na przyszłość- z góry dziękuję. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekL Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jeśli to możliwe to też poproszę o info na priv. Pewne sugestie są w pierwszym poście ale lepiej mieć pewność niż bawić się w detektywa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Niech @Friko roześle wszystkim na priv, jemu będzie łatwiej i szybciej... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Ja również poproszę, myślę że jakby było podane to już Kasa by była zwrócona... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Chłopaki, czy Wy naprawdę nie widzicie, że facet podjął honorową męską decyzję zachowując dla siebie personalia gościa i dając możliwość zwrotu kasy? Dajcie mu spokój z tym plotkarskim "info priv", skoro ma takie, skądinąd godne naśladowania, postanowienie. 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 (edytowane) Chłopaki, czy Wy naprawdę nie widzicie, że facet podjął honorową męską decyzję zachowując dla siebie personalia gościa i dając możliwość zwrotu kasy? Dajcie mu spokój z tym plotkarskim "info priv", skoro ma takie, skądinąd godne naśladowania, postanowienie. Co TY tu widzisz godnego naśladowania ?Ochronę danych cwaniaczka ?Bo można się spóźnić z zamówieniem ale chyba nie aż tyle ? Edytowane 15 Maja 2024 przez jajakub 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jakub, jeśli nie rozumiesz, to ja nie będę Tobie tłumaczył. Mamy inne spojrzenie na tą sytuację. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Hesher nie idź tą drogą, bo zostaniesz pierwszym podejrzanym i na miejscu zlinczowany. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Hesher poszedł w sylikon ???? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Jakub, jeśli nie rozumiesz, to ja nie będę Tobie tłumaczył. Mamy inne spojrzenie na tą sytuację. Jednak poproszę jak możnaJak by mnie ktoś z forum naciągnął na 1600zł to jego pełne dane wraz z zapisem korespondencji wylądowały by tu bardzo szybkoNiezależnie od innych środków perswazjii typu zgłoszenie na policję itpBo uważam że jest to jedyna metoda na takich cwaniaczków 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Hesher chce powiedzieć, że decyzja należy do kolegi, który jest poszkodowany w tej sytuacji, a reszta powinna uszanować jego decyzję. Tak ją to rozumiem. To, co każdy z nas zrobiłby w takiej sytuacji, jest mało ważne, bo przytrafiło się to komuś innemu i nie należy naciskać na kolegę, aby zrobił to, czy tamto, bo to jego decyzja. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Prawie się z Tobą zgadzamAle tylko prawie.Bo jeśli ktoś pisze że został "tutaj" okradziony to powinien dopisać jasno przez kogo (ku przestrodze chociażby)Albo nie pisać tego wcale i załatwić tą sprawę w wiadomościach prywatnych bądź przy pomocy innych środków perswazji (policja itp) 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Dobra. O mnie chodzi.hehe 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 No skąd, rózgasiu? Przecież Ty poszedłeś w paszoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Hesher chce powiedzieć, że decyzja należy do kolegi, który jest poszkodowany w tej sytuacji, a reszta powinna uszanować jego decyzję. Tak ją to rozumiem. To, co każdy z nas zrobiłby w takiej sytuacji, jest mało ważne, bo przytrafiło się to komuś innemu i nie należy naciskać na kolegę, aby zrobił to, czy tamto, bo to jego decyzja. Prawie się z Tobą zgadzamAle tylko prawie.Bo jeśli ktoś pisze że został "tutaj" okradziony to powinien dopisać jasno przez kogo (ku przestrodze chociażby)Albo nie pisać tego wcale i załatwić tą sprawę w wiadomościach prywatnych bądź przy pomocy innych środków perswazji (policja itp)W tych 2 postach j/w mamy sedno sprawy. Zgadzam się z wami Panowie, również szanuję decyzję poszkodowanego, jednocześnie chciałbym wiedzieć (nie plotkarsko) kogo omijać, żeby nie dać się zrobić w przyszłości w balona i co również ważne nie wspierać takich osób, którzy myślą, że są cwani i nikt im nic nie zrobi...Wydaje się, że jak autor wątku chce załatwić to po cichu bez względu na wszystko, po co było zakładać go w ogóle ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Też ciekawi mnie odpowiedź na ostanie pytanie. Z czysto poznawczego punktu widzenia, jakie są motywy takich zachowań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Żeby go zmotywować, co mam nadzieję, że udało się. Czasami rozgłos i opinie wystarczają. Mógł dać ostatnią szansę. Chyba poskutkowało. Powrotu do pełni zdrowia życzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Żeby go zmotywować, co mam nadzieję, że udało się. Czasami rozgłos i opinie wystarczają. Mógł dać ostatnią szansę. Chyba poskutkowało. Powrotu do pełni zdrowia życzę.Też o tym pomyślałem, ale po koleżeńsku dla zainteresowanych, żeby inni nie mieli w przyszłości tego typu kłopotów, może jednak warto byłoby podać info takiego "forumowego kolegi".Przydałoby się założyć taki wątek, który byłby podpięty przez Moderatora z udowodnionymi wałkami, w znacznym stopniu mogłoby to ograniczyć próby oszustwa w przyszłości i nasze forum byłoby pod tym względem bezpieczniejsze, ale może to naiwne myślenie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Bardzo naiwne.Nie będzie takiego wątku na forum. Spory prywatne załatwiane muszą być prywatnie. Jak wyobrażasz sobie weryfikację "udowodnionych" win? Wg naszego porządku prawnego oznacza to skazanie prawomocnym wyrokiem sądu. W każdym, innym, przypadku to publiczne pomówienie, które można ścigać. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 16 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Bardzo naiwne.Nie będzie takiego wątku na forum. Spory prywatne załatwiane muszą być prywatnie. Jak wyobrażasz sobie weryfikację "udowodnionych" win? Wg naszego porządku prawnego oznacza to skazanie prawomocnym wyrokiem sądu. W każdym, innym, przypadku to publiczne pomówienie, które można ścigać. Prawda. Bartek jeśli możesz edytować mój wcześniejszy post, proszę o usunięcie ostatniego zdania, było nieprzemyślane , a następnie proszę o usunięcie posta #49. Edytowane 16 Maja 2024 przez wilczybilet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi