niko333 Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Poszukuję osoby (ok. 50 km od Warszawy) która zmieni mi zawieszenie w przyczepce. Obecnie- nie ma żadnego, jest os od golfa lub renault Kangoo i trzeba byłoby dołożyć spręży i amortyzatory lub zmienić na resory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Kup gotowa ośkę i po temacie. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj52KXEupWGAxXRQJEFHSj_CVkYABAFGgJscg&gclid=Cj0KCQjwgJyyBhCGARIsAK8LVLPkoXaE_99It061lpOVOKl9N_ipOYJQAGnad9d_sgi6uJK0IQtH_cEaAiGuEALw_wcB&sph=&ohost=www.google.pl&cid=CAESV-D2hUBSMbsZzE9Cm7vOWZo53UIM-VSrpUUug_JGa1LA2CpSaX10L4N35muRJUkm6b-r_nP5lVFvOg0F52pdKhZCeTpVonNq8OFgHD0s4LKCC5RpnTiWYQ&sig=AOD64_0YNNH5m4upyvoPBqlCWtYYt-2ktA&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwiptp_EupWGAxW1HBAIHRgTCRYQwg8oAHoECAQQEg&adurl= Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 17 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Ok. Ale nie bardzo pasują wymiary i mocowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) Wpisz w przeglądarkę wymiary jakie potrzebujesz a montaz jest prosty na specjalne ucho montażowe z regulacją. Jeszcze kwestia czy z hamulcem czy bez i do ilu kg. https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwj50om1vZWGAxWQQZEFHcAADPIYABAXGgJscg&gclid=Cj0KCQjwgJyyBhCGARIsAK8LVLPdvEJulFQsM_KJT3_fPiidzuPlCTExqxa4hqiWi7ez_wIXwVnS1xoaApCwEALw_wcB&sph=&ohost=www.google.pl&cid=CAESV-D2aeMnA0KZl5OdHlBTuGJuecIXHwsJrI9x-njay8wZq6Xo1BoE1OWZM1FVjJGiuDUR85Gz-4Q_RrsV7FZXnOTKghIChSgLyoM1xKb4fL3PzUSCBcgutw&sig=AOD64_0U_MpOZej2DBAxzc8EwKSAIyeipw&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjZw4S1vZWGAxVUEhAIHfGOBKUQwg8oAHoECAIQNw&adurl= Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 17 Maja 2024 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Na Spójni koło sklepu wędkarskiego masz sklep z częściami do przyczep i tam wszytko można kupić. Dobiorą doradzą wycenią i będzie z atestem bez cudowania . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Na Spójni koło sklepu wędkarskiego masz sklep z częściami do przyczep i tam wszytko można kupić. Dobiorą doradzą wycenią i będzie z atestem bez cudowania . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaA jak nie dobiorą to zamówią u producenta pod wymiar .Trochę to trwa ale jest wykonalne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi