chlodnica Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Iga od dawna zasługiwał na osobny wątek...1ga Świątek.Jest moc...Brawo. :clappinghands: Czekam na Roland Garros... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 18 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Spodziewałem się bardziej zaciętego męcz. Ale z takiej formy należy się tylko cieszyć. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 19 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Sabalenka to trochę taki Tyson Fury damskiego tenisa. Finał z Coco byłby pewnie ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Iga dokonała wydawałoby się niemożliwego! Jest WIELKA!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Ufff !Zrobiła to...Brawo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Przypomina się Muchova z Sabalenką z zeszłego roku. Tylka wtedy Sabalenka przestała grać, a dziś do końca trwała walka o każdą piłkę. Iga po meczu dała do zrozumienia, że zlekceważyła Osakę. Zresztą kursy na Japonkę sięgały 11:1, więc sensacja wisiała w powietrzu. Mogło się skończyć fatalnie, a pokazała swoją wielkość. Brawo!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Wygrała przegrany mecz, tak potrafią tylko najlepsi z najlepszych. Brawo, brawo, brawo. Ale mi poprawiła nastrój ???? ???? ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 (edytowane) Bardzo rzadko tak się ekscytuję, tak bardzo ! Raz na 100 lat To jest właśnie to ! To jest przewaga nie kontaktowych sportów, gdzie praktycznie zawsze możesz odwrócić wynik. Spróbuj wygrać w piłkę gdy masz 5:0 w plecy. Albo lepiej: wygraj gdy już leżałeś 5 razy na deskach w boksie. Fuj ! Brawo ! jeszcze raz brawo ! Trzeba mieć psyche ze "stali" Edytowane 29 Maja 2024 przez Marcin Rafalski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 We mnie wiary już nie było. Wydaje mi się, że Osace zabrakło sił i dlatego padła precyzja. Natomiast Iga się nie poddała i umiała to wykorzystać. Emocje wielokroć większe niż z finału w Rzymie. Tomek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Iga jesteś wielka. ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Brawo Iga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Co ona wyprawia to szok ????????????Pierwszy set z Marketą do 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Turniejowa piątka czekała ponad pół godziny na wygranie gema. Miazga. Teraz powinny zacząć się schody, choć mam wyjątkową ochotę się mylić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jeśli Coco to, myślę, że z górki. Dziewczyna ewidentnie ma syndrom Igi. Ja Hubert Bułgara ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Jeśli Coco to, myślę, że z górki. Dziewczyna ewidentnie ma syndrom Igi. Ja Hubert Bułgara Jak ma syndrom Igi to raczej niedobrze, raczej kompleks.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 UPS...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Wczoraj było łatwo i przyjemnie, dziś jest sensacyjnie. Rybakina i Sabalenka odpadły w ćwierćfinale. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 (edytowane) Nooooo. Wydawało się, że Sabalenka ma prościutką drogę do finału.Teraz to 1ga wydaje się ma łatwiej. Tylko 3 pokonać i 4 puchar ✌️ Edytowane 5 Czerwca 2024 przez jabadaonbis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Obstawiam że Iga będzie się bardzo męczyła...Mecz na styku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Idzie gdzieś obejrzeć z kompa naszą mistrzynię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszysztof Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 strims<kropka>in Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Ledwo człowiek włączy a tu 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 ... a już Iga w finale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 6 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 (edytowane) Brawo Iga.Czekamy na finałową rywalkę. Edytowane 6 Czerwca 2024 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Cholera, a ja będę akurat jechał na prom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi