kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie. OD wczoraj coś mi się powaliło z telefonem... Na ekranie pojawiły mi się jakieś niezrównoważone zaburzenia grafiki, esemesów nie moge odczytywać, w ogóle się nie zapisują ... Nie wiem co mam robić, może ktoś pomoże, może wiecie jaka to przyczyna i czy da się to jakoś samemu naprawić ...Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Pada albo wyświetlacz albo taśma łącząc płytę z wyświetlacz....możliwa też usterka płyty glownejAle w sliderach najczęściej pada taśma... łatwe i tanie w wymianie Edytowane 25 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Też mi się wydaje, że to taśma, bo przy składaniu slidera to się pojawia.A te sms-y ? Co by to mogło być? Wczoraj pisałem z jednym z kolegów z forum, i powiadomienia o wiadomości przychodziły, ale gdy kliknąłem wyślwietl to nie pokazywało ich, a nawet ich nie zapisało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Może skrzynka pelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 już chyba wszystko ok Jutro ide do serwisu, żeby mi to naprawili Jaki mniej więcej koszt tej taśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kilkanaście zeta pewnie... sprawdzić na alledrogo musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Znalazłem za 2.99 nawet odkrecisz. Kilka srobek i wymienisz sam... ale nie kupuj najtanszej ..bo zaraz będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Sam to nie będe grzebał, zaniosę do serwisu i niech mi to zrobią, pewnie w 30 zł z wymianą się zmieszczę Dzięki Ci za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi