Eryk Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Zastanawiam sie który z tych multiplikatorów będzie najlepszy do przynęt w przedziale 30-70g może mi doradzicie bo chce zastąbić nim abu c3 4601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 hej, nie mialem tego shimano ale miałem i mam sx-a i w tym przedziale wagowym wszystko leci baaardzo daleko. Sprzęt mocny, przetestowany a i jest "przystępny" cenowo. Ja używałem go głównie do przynęt od 14gr i już od tego zakresu wszystko leci bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ja posiadam citikę ale nie miałem w ręku rewo więc o porównanie ciężko.myślę że w tym przedziale wagowym citika spokojnie da radę.różni je chyba glównie hamulec szpuli.citika na bloczkach abu magnetyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Miałem revo stx i mam curado 201 eczyli coś bardzo podobnego do citcy i wybrał bym abu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mam SX (i curado 201e7) i wybrałbym do takiego zestawu o jaki pytasz zdecydowanie ABU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Mam SX i STX i miałem Curado 201e7. Wolę ABU. Szczególnie do przynet 30-70 gram. Tak od 10-40,50 gram lepszy byłby Curado. Edytowane 25 Listopada 2012 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja zostaję wierny moim Curadziakom 201 i 301, obydwa D, ale te nowe SX/STX są śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja polecam starszego sx 2010 sprzedałem ale teraz poluje po raz kolejny na siego a citica też da radę bo stosowałem do 70g i spokojnie pociągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi