MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Jak by ktoś był zainteresowany to maja troche fajnych blanków w niezłej cenie http://www.mudhole.com/Specials/50-Off-SCV-Rod-Blanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Zamawia ktoś? Może bym się dolaczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja zamawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A jak z kosztami wysylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) za sam blank krzyczeli 40 dolarówpllus koszty w PL Prawda taka ze w Pl trzeba za takie blanki dać poad 600 stówek a ten co akurat ja chcę to prawie 8 (no i mi dochodzi extra stówka za wysłanie do Norge) więc sie opłaca. Edytowane 25 Listopada 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A tych kosztów w pl ile by było mniejwiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A tych kosztów w pl ile by było mniejwiecej?Oj nie wiem. myślę że podobnie jak u mnie i okolo 25% od całości z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A ty będziesz brał prosto do siebie.. do norwegii jeżeli dobrze zrozumialem? Może bym coś na sandacza znalazl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 tak do Norwegi będzie szło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Może ktoś z pl będzie coś bral... znalazłem coś dla siebie od mikołaja 5s68mxf-g-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) http://www.mudhole.com/Specials/50-Off-SCV-Rod-Blanks/St-Croix-5S68MXF-G-Bass-Walleye-Rod-Blank_2tego? Edytowane 25 Listopada 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) mam go w starszej wersji. bardzo fainy blank.Teraz dostanie brata do rodziny Edytowane 25 Listopada 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 O którym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 http://www.mudhole.com/Specials/50-Off-SCV-Rod-Blanks/St-Croix-5S66MHF-G-Bass-Pike-Rod-Blank_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Heh też był w gronie zainteresowania.... Edytowane 25 Listopada 2012 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam ciekawe jak z jakoscia ? ja odpuszczam o juz sie podpalilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 a jak moze byc z jakoscia?? masz jakies newsy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam ciekawe jak z jakoscia ? ja odpuszczam o juz sie podpalilemmocne bardzo czułe i leciutkie blanki. Ten który posiadam nie ma u mnie lekko i daje radę. A zdarza mi się notorycznie przeciążać do 100 % więcej jak nominał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Czy te promocje są na Mudhole cyklicznie ? Tomasz widzę, że jesteś z Krosna, można by się kiedyś na jakąś paczkę zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 zamawiales kiedys z usa @apioo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Niestety nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jak ja :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ja też chętnie bym się załapal na 5S70MHF-G-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Tomasz luzik, może jeszcze będą takie promocje Ciężko mi dziś podjąć na gwałt decyzje co bym chciał kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi