Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kto zamawia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to co jest ktoś chętny do podzielenia się kosztami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ale jak to jest, do tego dochodzi cło i VAT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 uważm że jest okazja.nawet po wszystkich tych dodatkowych kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) (cena + 40$ (dzielone na ilość chętnych) ) x 1,26 Edytowane 25 Listopada 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 np 5S70MHF przy dwóch ludziskach wychodzi około 450 zł - w Art-Rod 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 bazyloss a ty skad jesteś jeżeli można wiedzieć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 dlaeko od Ciebie - Kozienice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 muszę odejść od kompa, jakby ktoś był chętny to pogonić mnie przez SMS - 603 153 872 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jutro tez mozna zamawiac w razie czego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja już po.Biedniejszy o 180 dolarów plus cło w przyszłości ale za to bogatszy o blank i sporo innych duperelków.Za wysyłka do Norge dałem 56 dolarów Jak sprawdzałem to do Pl ta sama cena wysyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jutro tez mozna zamawiac w razie czego :-)zgadza sie . to ja dałem troche mylny tytuł postu.Promocja ważna 48 godzin od 25 listopada ichniego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Zamówić z usa to łatwe, Tylko minusy są niewielkie: droga przesyłka, przy wyższej wartości, czyli ponad 150$ cło i vat niemal pewne. Z kolei zamówienie jednej sztuki z uwagi na koszt przesyłki średnio opłacalne i koło się zamyka. Czyli blank przy założeniu, że zamówią 3 osoby wyjdzie średnio: 350-370pln. Ciągle warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) przy dwóch osobach oszczędzasz 35% po wszystkich opłatach, mam wrażenie, że po prostu nie jesteście tak naprawdę chętni i tyle ps. mi wylicza 40$ wysyłkę do PL Edytowane 25 Listopada 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 cyber monday - raz w roku, po black friday. wiec brać i się nie zastanawić. cieżko kupić tak tanio takie blanki.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 zważywszy że jest to najwyższa połka S-croix to na prawdę warto.I za rok raczej sie nie powtórzy z tymi blankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jest szansa na bak oplat w pl?? czy sa gwarantowane ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 jak zamówisz w pojedynkę to raczej przy cenie towaru 80$ powinno cię ominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 I jak by wygladala sprawa skladania zamowienia w kilku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no kusi mnie ten 5S68MXF i gdyby to był dwuskład to bym się nie zastanawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 mamy czas do jutra , jeszcze trzeba się zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To moze poprosimy o szybka pomoc kogos z forum co sie tym zajmowal i kogo inni by polecali bo po ostatniej aferze to troche pekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 5S66LF-G-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no kusi mnie ten 5S68MXF i gdyby to był dwuskład to bym się nie zastanawiał jakby to był dwu-skład to bym się wogóle nie zastanawiał ..... i go nie brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 MIGOTKA wielkie dzięki Ja właśnie dwa blanki Salmon & Steelhead + parę dupereli wyhaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi