tpe Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja już się śmieję pod nową uncjówkę Będzie na bassy na miękko i łosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Voldemot, ile Cię przesyłka wyszła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 do kiedy dokładnie można zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no kusi mnie ten 5S68MXF i gdyby to był dwuskład to bym się nie zastanawiał A mnie jednoskład kuuuuuuuusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 no i ja jestem biedniejszy o 125$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 @bazyloss jak bedziesz zbroil ten blank?? kurde mnie kusi ale nie wiem z czym to sie je, nigdy nie kupowalem z zagranicy.moze bym sie podczepil pod kogos :/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 przy dwóch osobach wg mnie się nie opłaca (wysylka 57$) albo 3 albo samemu i liczyć, że mniejsza wartość nie skusi celnika zbroil będzie Kawalec w tytany ATC od 25 do 6-ki i reszta FUJI + VSS czyli "prawie" jak fabrycznie, z dużym "prawie" w przelotkach ja już zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ok.thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ahh, ja tez się skusilem 5S63MXF i 5S68MXF. Zobaczymy co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 powiedzcie jak zamawiacie.oprocz wrzuc do koszyka jak kolejne etapy i jakie rozne mozliwosci platnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 płatność kartą - sam Cię poprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To do jutra Polacy i Rosjanie podbiją sprzedaż St.Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Voldemot, ile Cię przesyłka wyszła??18$ Ale ta przesyłka ma jeden minus - blanki dotrą do mnie dopiero w czerwcu - jak siostra do kraju na wakacje przyjedzie.(o ile znowu z nią nie zadrę , a będzie ciężko wytrzymać, bo to pyskata dziewczyna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dział budowania wedek ostro ruszy z produkcja S-Croix-ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie a co polecacie na jazia klenia zamiast np .MHX ST 1022 4-8 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 w SCV nie masz alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jakoś nie mogę odszukać albo za krótki albo zbyt mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 dlatego kolega napisał że nie masz alternatywy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) jak za rok będzie przecena Lamiglasa to tam owszem - XMG Edytowane 26 Listopada 2012 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 tak się rozpędziłem że źle przeczytałem dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Szybkie pytanie.......czy waszym zdaniem będzie ok pod bolki ?http://www.mudhole.com/Specials/50-Off-SCV-Rod-Blanks/St-Croix-5SC90MF2-G-Spinning-Casting-Rod-Blank_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 powiedzcie jak zamawiacie.oprocz wrzuc do koszyka jak kolejne etapy i jakie rozne mozliwosci platnosci Oni to tylko przelew i karta. Warto dodać, że wystarczy zwykła doładowywana e-karta, nie trzeba pełnej kredytowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Jak by sie ktoś jeszcze zdecydował na zakupy to ja chętnie bym sie podłączył z jednym zestawem przelotek za okolo 20 dolarów. Oczywiście plus wszystkie dodatkowe koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No i co jeśli ktoś ma zwykłą kartę? to jak zapłacić, podpowie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie czy mozna uzyc karty Master Card w Euro aby dokonac przelewu??? przewalutuje to automatycznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi