MIGOTKA Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No i co jeśli ktoś ma zwykłą kartę? to jak zapłacić, podpowie ktoś? Pojedz z zamówieniem tak jak prowadzi i spróbuj. może przyjmie Ci kartę. Jak nie spróbujesz to nie dowiesz się czy da się. A nóż widelec będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Panowie czy mozna uzyc karty Master Card w Euro aby dokonac przelewu??? przewalutuje to automatycznie???Nie rób przelewu a zapłac nią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) ok, rozumiem ze zadziale gdybym jej uzyl, placac nia... a do kiedy oferta aktualna z st croix? Edytowane 26 Listopada 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) ok, rozumiem ze zadziale gdybym jej uzyl, placac nia... a do kiedy oferta aktualna z st croix?Dziś wygasa. I raczej za rok się nie powtórzy.według mojego zegarka jest tam 13 z minutami teraz Edytowane 26 Listopada 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Przecież to bez znaczenia w jakiej walucie nominalnej jest karta. Tzn. jest tylko taka, że jak jest w innej to idzie jakaś prowizja za przewalutowanie. Tak pobocznie, to cienko było w tym roku z wyprzedażą. Pamiętam, że w zeszłym to 3/4 listy pod koniec było wyprzedane. No chyba, że magazyny mają takie pełne. Recesja jakaś. Edytowane 26 Listopada 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Szybkie pytanie.......czy waszym zdaniem będzie ok pod bolki ?http://www.mudhole.c...ing-Rod-Blank_2 Mam nadzieję że nada się idealnie - ja w takim celu kupiłem. No i co jeśli ktoś ma zwykłą kartę? to jak zapłacić, podpowie ktoś? Można założyć sobie konto w PayPal i w ten sposób zapłacić.Konto zakłada się za darmo, nie ponosi się żadnych dodatkowych kosztów podczas płatności.www.paypal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Kilka razy to przerabiałem ale kursik niezbyt korzystny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Panowie a co konkretnie polecacie z tej wyprzedazy, bez wzgledu na dlugosc, przeznaczenie i ilosc skladow. Mam na mysli cos sprawdzonego w boju. Edytowane 26 Listopada 2012 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 (edytowane) Mam nadzieję że nada się idealnie - ja w takim celu kupiłem. nie powstrzymałem się i kupiłem Chociaż mam obawy czy uncjowy nie byłby lepszym wyborem Edytowane 26 Listopada 2012 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 I zamkniete. Kto szybko sie decydował to mysle ze skozystal, bo jak by nie patrzyc oferta byla kozystna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 nie powstrzymałem się i kupiłem Chociaż mam obawy czy uncjowy nie byłby lepszym wyborem To zależy jakimi przynętami Kolega łowi.Ja raczej na lekko - wobki max. do 10-12g.Uncjówką to można by i "cegłę" na drugi brzeg posłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jak coś to jeden z moich blanków wspomnianych wcześniej będzie na sprzedaż, nie wiem który uzbroję czy 5S63MXF czy 5S68MXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jak coś to jeden z moich blanków wspomnianych wcześniej będzie na sprzedaż, nie wiem który uzbroję czy 5S63MXF czy 5S68MXFUzbrój tylko pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 @Kamil Z. właśnie do tego się skłaniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobry trop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeżeli ten drugi będzie do wzięcie to daj znać... jak budżet pozwoli to zabiorę... więc czekam na informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeżeli ten drugi będzie do wzięcie to daj znać... jak budżet pozwoli to zabiorę... więc czekam na informacjaJak cena będzie git, to kolejeczka już jest od dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Heh spoko nikt nie pisał ze chce go dlatego tak napisałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 (edytowane) To zależy jakimi przynętami Kolega łowi.Ja raczej na lekko - wobki max. do 10-12g.Uncjówką to można by i "cegłę" na drugi brzeg posłać Cegłówkami łowię okazjonalnie głównie wobki od 7 do 14g Mam tylko nadzieję tylko, że blank dojdzie cały i zdrowy Edytowane 27 Listopada 2012 przez apioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Estimated delivery Dec 4, 2012 by 6:00 PM :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 u mnie tak samo . odnośnie kolejki po 68 to nie martwcie się, Kolega zamówił taki sam zestaw i niewykluczone, że z jego setu również ten kij będzie na sprzedaż. Łowimy razem i szukamy raczej bardzo podobnego o ile nie identycznego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Panowie gdzie sprawdzic kiedy przesylka ewentualnie dotrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 na stronie atam gdzie zamawiałeś jest zakładka z zamówieniami pod tabelą jest Tracking Numbers i Ponieważ mi się nie otwiera to wklejam zwyczajnie w przeglądarke i wywala fedexa który transportuje mi i tam pisze kiedy przypuszczalnie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 ok, rozumiem i sprawdzilem i ni ma?czy ma to zwiazek ze zamowilem blank jednosklada w dlugosci 213cm? dostalem emaila z numerem (order no) i nie wiem co dalej.sorry za zamieszanie ale ten pierwszy raz zawsze jakis taki dziwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 daj fona to Ci wytłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi