Baars Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 moze lepiej wrzuc mi na priva swoj numer to ja zadzwonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 5 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja dziś odebrał co swoje. Blank taki jak chciałem Być zadowolniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 i do mnie dotarł na Mikolaja co prawda z rózgą w postaci cła, ale i tak się oplacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cła czy Vat'u? Do mnie też dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Do mnie blanki dotarły w poniedziałek. Szybko dosyć. Z tackle warehouse kiedyś na Curado czekałem 2tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Cła czy Vat'u? Do mnie też dotarł cła i Vat - chodziło mi o to, że oclony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 To musiałeś chyba coś więcej zamówić, że cło dali ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czasem bardziej się opłaca zamówić więcej i zapłacić haracz niż zamówić jedną rzecz i liczyć, że się nie zapłaci. Szczególnie przy cenach przesyłek z US. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 no i do mnie tez doszlo, tylko Zona zdziwiona ze ta wedka bez uchwytu, przelotek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 6 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 (edytowane) no i do mnie tez doszlo, tylko Zona zdziwiona ze ta wedka bez uchwytu, przelotek itd. Najwyzsza półka S-croix.a to czego sie spodziewala. Przecietnych przelotek i calej reszty ?Najnowsza kosmiczna technologia zostala tu zastosowana. Edytowane 6 Grudnia 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 To musiałeś chyba coś więcej zamówić, że cło dali ;/Do mnie też mikołaj zapukał, mimo zamówionej jednej sztuki renifer skasował cło+vat Już żałuję, że nie wziąłem jeszcze 2 innych jak była okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Niestety Fedex to w 90% = opłaty celne, dobrze, że przynajmniej oni załatwiają deklarację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 A tak swoją drogą, blank trzeba zarejestrować na stronie St.Croix żeby mieć gwarancję czy wystarczy rachunek z mudhole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie rejestruj. Jak będzie awaria, a jak będziesz chciał odsprzedać, to kolejny właściciel będzie mógł skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 (edytowane) A, przepraszam. 30 dni jest tylko, więc trzeba. Edit. Swoją drogą, to można zarejestrować blank? Na stronie jest tylko info o wędkach, o blankach ani słowa. Edytowane 8 Grudnia 2012 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 No puściłem rejestrację, ale bez nr seryjnego....bo na blanku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Albo jeszcze inaczej, w miejsce nr seryjnego wpisałem nr który wymyśliłem, ciekawe czy coś odpiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Można rejestrować i blanki @ apioo sprawdź czy masz ten nr na dołączonej naklejce firmowej . Ja cholera zapomniałem o tej rejestracjii i blank ( z naklejką) już wysłałem do polandii Wysłałem zapytanie do stc jak zarejestrować blank itd. jak odpowiedzą to napiszę co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na jakiej naklejce-tej co jest naklejona na blank? innej nie znalazłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ja rownież wysłałem zapytanie o sposób rejestracji blanku ale brak odpowiedzi już ponad tydzień. Spróbuje się przypomnieć mailem SC. Jak coś będę wiedział napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na jakiej naklejce-tej co jest naklejona na blank? innej nie znalazłem ... Tej co sie na blank nakleja , firmowej z opisem. To i może ten nr tam jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jedyna naklejka jaką mam jest już naklejona na blank na końcu dolnika( nie ma osobnej do naklejenia), niestety nie ma tam nr seryjnego, według karty rejestracyjnej na stronie St.Croix nr powinien składać się z siedmiu znaków, 2litery i 5 cyfr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 A takiej przeźroczystej do naklejania przed lakierowaniem nie było Pewnie z radości , że doszło poszła wpizdu z folijką Ja miałem , jak już będzie w polandii to poproszę o sprawdzenie czy ten nr tam jest. pzdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kurde a ja dopiero dziś sprawdziłem co przyszło i jest kwiatek . zamawiałem to co na naklejce a przyszło to co obok na fotce widać Zaraz zaczynam skrobać meila do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja nie muszę rejestrować Dear Mateusz,There is no need to register your rod blank. Keep the receipt for proof of purchase and the purchase date, that is all you will need if you ever have a warranty claim on the blank. Any other questions, please do not hesitate to contact us. Thank you for your business, we appreciate it. Deborah ScottReceptionistwww.stcroixrods.comBest Rods on Earth1-800-826-7042 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi