apioo Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dzięki za info!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Kurde a ja dopiero dziś sprawdziłem co przyszło i jest kwiatek . zamawiałem to co na naklejce a przyszło to co obok na fotce widać Zaraz zaczynam skrobać meila do nich. u to faktycznie jakas zagwozdka, może zmierz TIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) taką dostałem dziś odpowiedzI diabli wiedzą co mam myśleć sobie I believe the blank you received is the correct blank, 8-14lb. the specification on the decal is wrong. I have checked the other blanks we have in stock, and they all say the same thing, but all of them feel like an 8-14lb rod blank. Scott GimbertMud Hole Custom Tackle, Inc Edytowane 11 Grudnia 2012 przez MIGOTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 A sprawdzałeś czy są duże różnice w średnicy dolnika tych blanków? Te z katalogu. Jeśli są to zmierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Gdyby ktoś wyśledził podobną przecenę na blanki proszę o info na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi