Marek.Lednogóra Opublikowano 26 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Witam wszystkich, jakie macie doświadczenia ze sklepem Happy Angler z Finlandii? Na Facebooku mają słabe opinie, ale niskie ceny kuszą... Dokładnie planuję kupić przetwornik Garmin LiveScope Plus LVS34 + GLS10. Co myślicie na temat zakupu w tym sklepie? Dziękuję za wszystkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 26 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Zwróć uwagę, że do póki nie wybierzesz kraju do wysyłki i kodu pocztowego prezentowana cena jest ceną netto (bez VAT). Brutto nie jest już w cale takie atrakcyjne. Cena brutto w sklepie w Finlandii tu jest niższa: https://www.ruoto.fi/en/marine/garmin-livescope-plus-system-lvs34-livescope-transducer/p/010-02706-00/010-02706-00/ A tak w ogóle, to podzwoniłbym po paru miejscach w Polsce, ponegocjował cenę i sprawdził różnicę w cenie zakupu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maras5 Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 (edytowane) Kupowałem bez problemów. Na super promo dużo taniej niż w Polsce, u nas bez szans na takie ceny. Oczywiście zależy to od tego co chcesz kupić bo jak różnica jest parę zł to pewnie nie warto. Edytowane 27 Maja 2024 przez maras5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.Lednogóra Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Zwróć uwagę, że do póki nie wybierzesz kraju do wysyłki i kodu pocztowego prezentowana cena jest ceną netto (bez VAT). Brutto nie jest już w cale takie atrakcyjne. Cena brutto w sklepie w Finlandii tu jest niższa: https://www.ruoto.fi/en/marine/garmin-livescope-plus-system-lvs34-livescope-transducer/p/010-02706-00/010-02706-00/ A tak w ogóle, to podzwoniłbym po paru miejscach w Polsce, ponegocjował cenę i sprawdził różnicę w cenie zakupu. faktycznie nie zwróciłem na to uwagi...dziękuję za radęPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Raz kupowałem wędki. Niestety jedna dotarła połamana. Sklep wrzucił je luzem do kartonu, bez żadnego zabezpieczenia latały sobie -jakaś masakra. Ale fakt, że bez problemu zwrócili pieniądze za połamaną. O Garmina zapytaj u Psulka, potrafi zrobić naprawdę dobrą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Ja kupiłem tam 3 Garminy i jestem zadowolony … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.Lednogóra Opublikowano 28 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Ostatecznie zamówiłem na sportfishtackle.com, wyszło 1737€ z dostawą, dziękuję za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Hej.Też chciałbym kupić w tym sklepie kilka jerków,ale niepokoi mnie,że trzeba podać dane karty a nie ma możliwości zapłacenia PayPalem.Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi