MietekK Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Chciałbym kupić sobie w przystępnej cenie Smartwatch.Żeby miał pomiar ciśnienia krwi i saturacji etc. Myślałem o zakupie na Ali ale w ogóle się na tym nie znam i nie wiem co wybrać. Tyle tego jest że szok. Może koledzy coś podpowiedzą jak i co korzystnie kupić. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Te ciśnieniomierze w zegarkach to niestety niedokładne nieporozumienie. Puls jeszcze ok, jeżeli go założysz spinką do góry. Ogólnie lepiej kupić jakikolwiek markowy, z najtańszych markowych,a dość dobrych to samsung, huawei. Ogólnie w przystępnej cenie można odkupić galaxy watch3, dla mnie funkcjonalnie najbardziej udany model, wersja bez lte. Z czegoś lepszego to Garmin. Z tanich ale dobrych chińczyków to np. Lemfo. To moja subiektywna ocena, ale tyle jest tego na rynku, a wiele miałem w rękach a i tak promila nie sprawdziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Zależy ile chcesz wydać i ile dla Ciebie to jest przystępna cena? W tych tańszych to do pomiaru ciśnienia, pulsu i EKG to podchodził bym z baaardzo dużą rezerwą co do ich dokładności i wiarygodności a napewno nie brał tych wyników jak pewniak. Od tych najtańszych zaczynając to najtańsza i całkiem udana propozycja w tej cenie to opaska Xiaomo Mi Band 8 za ok. 150 PLN . Później drożej bo ok. 400 PLN masz Amazfit lub np. Xiaomi S1 Activ gdzie masz już GPS, odbieranie połączeń, płatności NFC i te aplikacje sportowo - zdrowotne. Następnie w cenie ok 800 PLN jest Huawei GT2 Pro gdzie te pomiary chyba są trochę dokładniejsze. Następnie powyżej 1000 PLN Samsungi Galaxy Watch 5 Pro lub 6 i na samej górze ustawił bym Garminy, gdzie chyba najbardziej wiarygodne i rozbudowane są te aplikacje sportowe i zdrowotne. Sam osobiście od tygodnia używam Samsunga Galaxy Watch 6 44 mm. Ogólnie spoko zegarek pod warunkiem, że akceptujesz kiepską baterię, która działa w trybie włączonych pomiarów ok. 2 do maksymalnie 2,5 dnia czyli ładujesz go tak jak telefon. W lipcu ma wchodzić Galaxy Watch 7, który podobno będzie mierzył też bezinwazyjnie jeszcze poziom cukru we krwi no i mają tez poprawić pracę baterii. Ja mam też telefon Samsunga i razem z zegarkiem całkiem spoko to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Do pomiaru ciśnienia krwi tylko dwa smartwatche się nadają. A wlasciewie jeden - Huawei watch D. Reszta może oprócz Huawei GT3/4 pro (była tam taka funkcja) to zabawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) Poszedłem po taniości. BlitzWolf BW-AT4. W przedsprzedaży 72 zł. Śmieszne koszta a podobno ma niezłe recenzje. Ciekawe jak w praktyce. https://ban.ggood.vip/14VAt Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 3 Czerwca 2024 przez MietekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolpol123 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 A znacie może jakiś smartwatch wędkarski? [emoji23] Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 A znacie może jakiś smartwatch wędkarski? [emoji23] Kup cokolwiek o wadze powyżej 300 gram, jeżeli jesteś praworęczny i ponosisz go na prawej ręce non stop przez dłuższy czas to później każda wędka z najcięższym kołowrotkiem będzie używana z przyjemnością i w ten sposób odnajdziesz swój zegarek wędkarski. Nie przesadz tylko z wagą zegarka bo stracisz czucie w dłoni i brania nie wyvzujesz ???? Wysłane z mojego motorola edge 40 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Są, są.. również wędkarskie! Jeden z moich młodych znajomych chwalił się niedawno takim właśnie cackiem - jest oddychające, ma nawet mini klimę, zdaje się też mojej starej osobie, że miało to urządzenie również maluteńki wodotrysk, no a najważniejsze - od ręki wskazuje, gdzie aktualnie kupić najlepiej rokującą przynętę. Szukajcie aż znajdziecie.. Aliexpressyzacja definitywnie wyzwala z wszelkich deficytów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 10 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października Witam. Zastanawiam sie nad kupnem.Chcialbym moc uzywac jako zdalny wyzwalacz do aparatu (uzywam samsungow), do inicjacji rozmow/wiadomosci glosowych i platnosci nfc. Mam :casio gbdh1000 - nie robi nic poza wyswietlaniem powiadomien - nawet aktualizacja czasu z telefonem kuleje. Nieporozumienie, ale fajnie wyglada i bateria trzyma latami.Jakiegos "riverdance" czy inne takie za 30 euro - bateria trzyma ok (kilka tygodni), ale nie da sie odpisywac na wiadomosci, wybierac mozna tylko numery sparowane z apka (max 100), obsluga aparatu tylko po uwczesniejszym otwarciu apki producenta.Samsunga fit 3 - wyglada kiepsko, nie da sie inicjowac komunikacji. Bateria jest ok.Samsung galaxy 3 - niby ok, ale whatsappa nie za inicjuje i bateria nawet dnia nie trzyma.Myslalem o:Garmin instinct 3 solar - czy z niego da sie zrobic fotke komorka? Czy z niego da sie zainicjowac polaczenie?Ticwatch atlas - nie wiem jak z obsluga aparatu i inicjacja wiadomosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi