DominX95 Opublikowano 27 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Witam, dostałem kiedyś od znajomego z Anglii pewną wędkę. Ostatnio wygrzebałem ją z piwnicy i chciałbym się dowiedzieć o niej czegoś więcej i ewentualnie może ją sprzedać. Pozdrawiam Link do zdjęć - https://files.fm/u/3ru7u4cu7p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richi55 Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Stara klejonka niewiadomego pochodzenia,przynajmniej na zdjęciach nic nie ma.Można powiesić na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cez@ry Opublikowano 28 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 Z całą pewnościa prezentowana wędka powstała w Japoni jednak ciężko określić jej datowanie. Wykonywana masowo w ogromnych ilościach, posiadałem podobny egzeplarz z napisem Champion na drewnianej skrzynce.Wędka mogła służyć jako muchówka jak i wędka spiningowa w zależności od upodobania wędkarza, w skrynce znajdował się również mały kołowrotek muchowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominX95 Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Dzięki, za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi