nowwwak Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Na j.pl jestem już chwilkę więc, w końcu postanowiłem pochwalić sie tu moimi strugałkami z balsy. Woblerowy sezon zainaugurowany, materiały skompletowane, zacząłem więc coś dłubać z myślą o kleniach i jaziach 2013. Trochę wobków z historii, pstrągowo... konkursowo... nie tylko wobki... Edytowane 12 Grudnia 2012 przez nowwwak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) No nareszcie.To będzie ciekawy wątek.Musicie pociągnąć chłopaki bo ja to już lecę to co muszę.Wobki klasa.1 liga Edytowane 25 Listopada 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Zacne cukiereczki, żabka i mucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Hej Paweł widze, że w końcu postanowiłeś tu wrzucić swoje cudeńka. Super są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Wyglądają apetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No w końcu ! Śliczne te Twoje woblerki , meorel-team wymięka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ladne, zastanawia mnie zawsze sprawa, tego zalakierowanego steru, kiedy ten ster zostaje wklejony? I czy pozniej sie go jakos oczyszcza? To jest malowanie tzw. warstwowe prawda? Zwykle akryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Kolega używa farbek akrylowych i akwarelowych w tubkach Kolory są mieszane aż do uzyskania odpowiedniego odcienia , czasami nawet miesza akryle z akwarelą jak jest taka potrzeba Malowane jest warstwowe: kolor/lakier/kolor/lakier itd... Kolega Nowwwak lakieruje z wklejonym już sterem Ładnie to wygląda i zawsze jakoś wzmacnia miejsce , w którym się wklejało ster Edytowane 25 Listopada 2012 przez Manniek66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 mucha mnie rozwalila ^^ jigi tez maja potencjal okonkowy chyba ^^ bardzo fajne przynety czekam na wiecej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kolega używa farbek akrylowych i akwarelowych w tubkach Kolory są mieszane aż do uzyskania odpowiedniego odcienia , czasami nawet miesza akryle z akwarelą jak jest taka potrzeba Malowane jest warstwowe: kolor/lakier/kolor/lakier itd... Kolega Nowwwak lakieruje z wklejonym już sterem Ładnie to wygląda i zawsze jakoś wzmacnia miejsce , w którym się wklejało ster potwierdzam:), jigi po skasowaniu zadziora używam też na pstrągi z moich rzeczek... dzięki za fajne przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Cześć mistrzu pyndzla Zawsze mi się podobały Twoje naturalne "malowanki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Hej Paweł widze, że w końcu postanowiłeś tu wrzucić swoje cudeńka. Super są Kuba przez krótki czas fajno się uczył od Ciebie, ale ostatni coś się opuścił ;q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Kuba przez krótki czas fajno się uczył od Ciebie, ale ostatni coś się opuścił ;qA no malowałem, a na razie rzuciłem tą sztukę na rzecz aerografu, bo jak sie ma tyle zmówień to sie człowiek nie wyrabia ...Ale myśle, że w zimie sie do tego powróci prze krótki czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 To jest to na 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zima trzyma, więc powstają prototypy. Chlapak o przekroju trapezu - ledwie pływający, ale nie za ciężki (ok 7g), w umywalce wygląda obiecująco ,ale jak zwykle zweryfikują wszystko bolki i prawdziwa woda - w najgorszym razie zostanie brelokiem do kluczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jakiś mutant Działaj działaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 pajak chwat wszystkich brat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Te oczka mogą dać efekt porządany.Ja podziwiam te ręcznie malowane.Pisałem już w moim wątku że będzie sklepik na mojej stronie i chcę w nim skupić samych "the beściaków" i bardzo chętnie bym Twoje woby tam widział.Gościu Kielo to samo i jego fantastyczne Strzeble/Cierniki.Ja tak pomalować nie potrafię i nie ma co na siłę kombinować. Edytowane 12 Grudnia 2012 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 " prezynęty nowwwaka " Czy taka nazwa tematu ma zostać umieszczona w indeksie . Może raczej edytować pierwszego posta i w tytule wpisać "Przynęty Nowwwaka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 " prezynęty nowwwaka " Czy taka nazwa tematu ma zostać umieszczona w indeksie . Może raczej edytować pierwszego posta i w tytule wpisać "Przynęty Nowwwaka " dzięki Pawle, nawet nie zwróciłem uwagi, już się zastosowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Akrylki chyba lubię najbardziej, W Święta udało się znaleźć chwilę i coś pomazać: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Mazaj tak dalej Jak Ci się skończą korpusy, napisz. Podeślę kilka do pomazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Przepiękne malowanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 No to mazam dalej:ok 3,7 cm - pływającyok 4,3 cm - też pływającyczasu znacznie mniej niż pomysłów... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Szacun za malowanie. Cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi