krzyko Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 O! ładne ręczne malowanki,"podobują" mi się.Podobne do jugolków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 One są klasą same dla siebie.Moim zdaniem żadne robione tą metodą nie mają porównania.Nie mają startu.Niesamowity talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Miło słyszeć, że się podobają. Z akrylami jest o tyle fajnie, że każdy kto nimi maluje robi to trochę inaczej i nadaje im innego charakteru, a najlepszych porównań dokonują i tak ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hyh az dziwnie sie na nie patrzy takie wszystko dopasowane :PPP nigdzie nic nie wystaje plamka rowna plamce ster laczy sie z korpusem bez zadnej szparki O.o to normalnie jakis szwindel xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 hyh az dziwnie sie na nie patrzy takie wszystko dopasowane :PPP nigdzie nic nie wystaje plamka rowna plamce ster laczy sie z korpusem bez zadnej szparki O.o to normalnie jakis szwindel xDLekkie cienie aerografem to też ręczna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Tak spraye też ale to nie ta liga kolego i nie da się tego porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Lekkie cienie aerografem to też ręczna robota Aerograf to fajna zabawka w odpowiednich rękach, co zresztą widać na forum. Mnie najwięcej radości sprawia mazanie pędzlem i tak już chyba zostanie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 oooo kolejne fajne wobki jak już jesteśmy przy skojarzeniach to mi przypominają morelkifajnie to malujesz mniej cukierkowo dla mnie na plus super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Wspaniała robota. Przemawiaja do mnie te woblery. Brawo. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 26 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Kolejne wobki udało się wykończyć, więc przynajmniej jakichś reprezentantów wypada pokazać. Złoto zielonkawa pstrągóweczka: I maluszek pływający 2,7 cm: trzeba jeszcze balsę dokupić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Petardy jak dla mnie. Malowanie pierwsza klasa. Oprawil bym w gablote do podziwiania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Mniam ,Mniam... Jak te Twoje pstrągi dostają takie przysmaki to muszą brać -nie mają wyboru:) Też siedzę właśnie z pyndzlem i robię "tło" pod potokowce pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Bardzo podobają mi się Twoje woblery, malowanie bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Jedne z piękniejszych woblerów. Jeszcze trochę i dogonisz Sidorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzięki Panowie miło słyszeć takie opinie, z tych ostatnich bardzo jestem zadowolony, ale Sidorki czy woblery W. Grocholi to zupełnie inna bajka... baśń, legenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Aaaa tam trzeba robić swoje rób tak dalej miszczu PS nie zapomnij zajrzeć do mnie Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Wędkamojehobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Dzięki Panowie miło słyszeć takie opinie, z tych ostatnich bardzo jestem zadowolony, ale Sidorki czy woblery W. Grocholi to zupełnie inna bajka... baśń, legendaTo nie tak.Mi się Twoje woblery kojarzą z jednym Luremakerem z USA.Niestety jego stronka przestała działać a nazwisko zapomniałem.Malował też obrazy,rzeźby ryb.Bardzo ciekawe rzeczy a czasem mocno odjechane.Miał gość zajawkę piękną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Ładnie, ładnie, bo akryle mają to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Przepiękne , super ,ciężka praca.Szacunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Nowe woblerki tęczą malowane balsa, pływające:)Słabe światło miałem więc fotkę trochę musiałem rozjaśnić, ale i tak idealnie nie oddaje kolorków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Bardzo ładne. Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ostatnimi czasy sporo jigów się kręci: a tu taka mała nowość: jęteczka na główce 1g... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 jak żywa super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jętunia pierwej sot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi