nowwwak Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Struga się właśnie seryjka wobków kleniowo-jaziowych, a w przerwach: jigi dla jednego z forumowych kolegów: i jeszcze jeden wobek: niech już będzie zielono... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Śliczne wobki mają swój styl GRATULUJĘ talentu!!!! Edytowane 17 Marca 2013 przez Maras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin k Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Bardzo fajne malowanie i to zaszpachlowane nacięcie na ster podnosi wygląd estetyczny wobka. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Nowwak - dla mnie to jest absolutny top, a po jigach widać, że 'po całości' wiesz o co chodzi...nie tylko wobki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No wreszcie coś się zadziało w tym wątku Malowanie jak zwykle świetne. Muszę przyznać, że jak szukam inspiracji do malowania swoich przynęt to do tego tematu często zaglądam tak jak na stronę @pstrągmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A ja też takiego zrobię Kiedyś.Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 takie malowanie to są moje klimaty, niestety nie jestem tak utalentowany, może kiedyś po latach treningu też mi się uda... czekam na kolejne odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Jigi pstragowe i jetka w realu prezentują się jeszcze lepiej niż na zdjęciach!. Natomiast dopiero teraz, przegladajac dzial lurebuildingu, odkryłem, ze Paweł robi tak niesamowite woblery. Wow! Gratulacje!!! Niewiele osób znam w Polsce, które by robiły jednocześnie rożne rodzaje przynet na tak wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Dzięki za dobre słowa, one zawsze mobilizują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Świetne wobki i jigi. Chyba mnie zainspirowałeś i jak znajde odrobinę czasu to coś sobie wyskrobie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Faktycznie ta trójeczka jigów wyszła rewelacyjnie, tym bardziej się cieszę, że trafiły one dziś do mnie W rzeczywistości prezentują się bardzo kusząco i zapewne pstrągi się im nie oprą Edytowane 18 Marca 2013 przez Piotreq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Jigi na zamówienie jednego z forumowych kolegów. Na północne, dzikie ryby, imitacja Palii Arktycznej. Waga ok 5 g. Dają po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Podoba mi się jednogramowa jęteczka, czy kombinowałeś kiedyś z larwami widelnicy? Byłbym zainteresowany zamówić coś oryginalnego, mam sporo tej larwy w jednym z łowisk i myślę, że to było by to. Coś do swobodnego dryfu, więc góra 3g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 a czemu nie...? PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Długo podchodziłem do tematu woblerków owadzich, ale jakoś wcześniej zawsze coś było nie tak. A to praca taka nie do końca, a to z wyglądu do niczego niepodobne... w końcu udało mi się "popełnić robactwo" z którego jestem zadowolony. Widelniczka (prototyp) 2,5 cm - pływająca, kotwiczka w zamyśle "robi" za ogonek Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez nowwwak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ee no sportowa jak na pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to ja liczyłem na jigga, a tu wobek Ładniusi i musi być leciutki przy tej wielkości i kształcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Ano "letkie" to to... Ciut ponad 0,8g. Dla Ciebie, Robert, będzie w wersji jigowej, brakuje mi jeszcze tylko jednego elementu. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez nowwwak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronzo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Jedne z lepszych woblerów jakie widziałem. Nazwał bym to Szkołą Lubelską bo kilka osób z tamtych okolic robi bardzo podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasz65 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Malowanie faktycznie podobne do Grocholi. Kształt nie tak smukły ale bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dla mnie jesteś mistrzem, bardzo lubię ten wątek. Pozdrawiam i czekam na nowe zdjęcia przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SławekM Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Widzę , że kotwiczka jak znalazł... , a i widelniczka wygląda mi nieco znajomo Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Struga się właśnie seryjka wobków kleniowo-jaziowych, a w przerwach: jigi dla jednego z forumowych kolegów: i jeszcze jeden wobek: niech już będzie zielono...Tego na samym dole poproszę do mojej gabloty mistrzów Hand Made. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 (edytowane) Bardzo dopracowane woblery, pewnie i pracują prawidłowo. I widać, że masz pojecie o jigach pstrągowych,- chylę czoła .... Edytowane 18 Września 2013 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi