stoner Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 No Panie. Jestem pełen podziwu i lekkiej zazdrości że moje malowanie tak nie wychodzi. Widelnica to mnie powaliła z nóg. Przepiękna robota i do tego tak różnorodna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dziękuję, wszystkim za miłe słowa. Ostatnio mało czasu było na struganie i kręcenie, ale widzę, że wątek i beze mnie się rozwija Obiecuję wstawić coś dziś lub jutro jak się trochę "ogarnę". Sławek: Kotwiczka to 14, bo to malutkie jest. 10-tki to będą do takich trochę większych, ale to chyba już po tym jak zejdzie duża woda. Tomy: Na tak zaszczytne miejsce..? Gdybym wiedział to bym go ładnie pomalował... Nareszcie wiosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udało się w końcu, znaleźć chwilę czasu i wyskoczyć nad wodę, żeby poustawiać woblerki z zaległych zamówień. Przynęty mają już swoich właścicieli, więc najwyższy czas na pamiątkowe foto: Mały agresorek pływający: Pstrągowy klasyk: Coś z "jajami" choć nie na wierzchu Kaczuszka SDR 2 cm: Na koniec ustawiania woblerów zupełnie nową konstrukcję przetestowały jaśki, jeden nawet zapozował: oj będzie się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Śliczne wobki. Szczególnie podoba mi się to przejście korpusu w ster. Super robota. graty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Genialne malowanie, moim zdaniem najlepsze, jakie w życiu widziałem, niedościgniony wzór. Tak te plamki się świetnie komponują, każda kropka ma swoje uzasadnione miejsce, każde maźnięcie, odcienie idealnie współgrają. Ileż czasu się wgapiałem w te woblery, układając w głowie kolejność warstw, kiedy ton ciemniejszy, kiedy jaśniejszy, kiedy łuki skrzelowe. Ukłony, geniuszu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 agresorek i kaczuszka miodzio choc wszystkie piekne jak zawsze bajka no i lowne jak widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 dzis doszly do mnie 2wobki od Pawla nasuwaja sie tylko wulgaryzmy zeby je okreslic niestety nie mozna to powiem ze mistrzostwo swiata ogladajac na fotkach sa extra a na zywca bez komentarza...... szkoda to w wode rzucic dzieki Pawle i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Do mnie też doszedł akrylek.Oj ładny Ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Dawno nic się tu nie działo, bo i czasu było niewiele a i trzeba czasem na ryby iść Powstały w końcu pstrągowe jigo-robale dla jednego z forumowych kolegów: Większe... I mniejsze... i parę innych jeszcze, ale wszystko mniej więcej w tym klimacie. Teraz tylko niech rzeczki się choć trochę przeczyszczą. Edytowane 12 Maja 2013 przez nowwwak 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ch4ron Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Można wiedzieć na jakich hakach kręcisz te robaczki? (rozmiar, gramatura, może model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 A mi się kiedyś wydawało, że umiem ukręcić muchę Coraz częściej widzę, że jednak nie...Ale strach coś takiego do wody wrzucić.Zaczep to nie problem. Do trzech metrów zanurkuję. Choćby w lutym. Ale jak coś zeźre i urwie - toż to się zapłakać można.No dobra, już milczę. Popatrzyłem na suszarkę - sam idę w tym samym kierunku Jigi z najwyższej półki - gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 12 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Można wiedzieć na jakich hakach kręcisz te robaczki? (rozmiar, gramatura, może model) Na różnych, tak max do 2,5 - 3 g żeby wielkością przypominały owady. Te większe tutaj to chyba hayabusa (ok 2,3g sama główka), ale modelu Ci nie podam , bo nie pamiętam, zasze tak dobieram, żeby mi pasowało:) Dzięki Janusz, jak się nie wrzuci do wody to na pewno nie zeźre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Super te Twoje przynęty. Będę tu zaglądał częściej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Rewelacyjne te widelnice. Wiedziałem jaki poddać temat, za chwilę wylądują w moich pudłach i nad wodę. Kręcenie zostawiam innym, tak jak blaszki. Bo lubię robić zakupy u innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Miazga mega talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Aha, pomysł z rysunkiem pstrąga jako wypełnienia tła, bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Aha, pomysł z rysunkiem pstrąga jako wypełnienia tła, bardzo fajny ...a dzięki, kiedyś sobie takie pstragi rysowalem i były z tego fajne nadruki na koszulki, dobre dziesięć lat temu to było, a teraz wpadły mi w ręce przy porzadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To twoja robota te pstrągi. Nie mam pytań o rękę do tworzenia przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Te też Twoje są? http://img693.imageshack.us/img693/633/p1090829.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Te też Twoje są? http://img693.imageshack.us/img693/633/p1090829.jpg Postawił bym, że to raczej Sidora, nie ujmując nic a nic autorowi wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Podobnie wykończony ster, więc myślałem, że ten sam autor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Kilka osób w ten sposób wykańcza ster, a Pawła malowanie jest dość charakterystyczne. Sidora też. Oczywiście o pomyłkę łatwo, nie upieram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Na bank to wobki Wojtka Grocholi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 O widzisz Romanie, jeszcze jeden kandydat. Nie tak łatwo jest trafić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Nie wiedziałem, że tylu mamy geniuszy wobleroidalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi